Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

12 unike Halloween sminke-ideer du bør prøve i år

Halloween sminke

Mange av oss har store kostymeplaner før Halloween. Så kommer dagen og sminke, dekorasjoner og gresskar skal på plass for den perfekte stemningen.

Halloween sminke og forseggjorte kostymer er gjerne noe som blir tatt helt til slutt – tross alt er det ikke noe særlig å fikse hus, pynte hagen å handle inn godteri i fullt kostyme, eller hva?

Det går dessverre ikke like bra for oss alle. Da er det enda godt at Halloween sminke kan gjøres enkelt og kan redde selv det kjipeste kostymet.

Hvis du ikke føler for en tur på byen eller store fester, kan litt halloween sminke også skape stemning for en skremmende kveld med skrekkfilm og venner.

Enten du er ute etter vampyrsminke, skjelettsminke til barn, Halloween sminke til barn eller enkel sminke som er rask å påføre, har vi de beste tipsene til deg her. Vi har samlet en skremmende blanding av enkle og raske løsninger, men også mer intrikate og kompliserte sminke-ideer som kommer til å gjøre deg til festens midtpunkt.

Halloween sminke
Halloween beauty portrait of a skeleton woman of death, the makeup on the face. Girl death Halloween costume. Day of The Dead. Charming and dangerous Calavera Catrina

Enkel Halloween sminke

Mange av disse sminkeidéene til Halloween kan utføres med langt færre produkter enn i videoene, dersom du vil gjøre det enklere. De er likevel utrolig hjelpsomme som inspirasjon.

Vampyrsminke – både til barn og voksne

Den klassiske vampyrlooken krever ikke mye arbeid. En enkel, svart kappe, røde lepper og litt bloddetaljer, med litt hvit ansiktsmaling som bakgrunn. Men vil du gjøre poden ekstra ondskapsfull i år, kan du fullføre med påmalte øyenbryn, øyenskygge og skumle rynker i pannen! Vampyrtenner er det nok av i butikkene nå før Halloween. Med vampyrsminke til både barn og voksne blir du garantert lagt merke til.

Halloween sminke til barn: Heks

Mye kan gjøres med ansiktsmaling og sminke! Ta for eksempel denne stilige heksa. Hekse-sminke til Halloween passer for både barn, ungdom og voksne. For de aller minste holder det nok med en parykk, heksehatt og kjole, men vil du gå et skritt videre kan du følge denne sminkeguiden fra Youtuberen Caitlin Small.

Halloween sminke til barn: Spøkelse

Spøkelset er nok en klassiker som er utrolig enkel å gjennomføre. Men hvis du vil droppe det utslitte, hvite lakenet i år, kan du heller prøve denne varianten! Her trenger du hvit ansiktsmaling og mørkere farger for detaljene. Pudder, eyeliner, mascara og annen sminke kan selvsagt brukes kreativt også! Topp det hele med blåaktige blodårer for en skremmende Halloween sminke.

Flaggermus-sminke til Halloween

Flaggermus-sminke til Halloween slår aldri feil! Her kan du selvsagt være kreativ med farger, detaljer og hår. For eksempel kan du sette opp håret med noen skumle flaggermusvinger.

Bli festens midtpunkt med disse sminketipsene til Halloween

Under har vi samlet noen kostymer og sminketips til Halloween som krever litt mer arbeid. De er fortsatt enkle å få til, men du vil kanskje trenge hjelp med påføringen av sminke for å gjennomføre disse.

Skjelettsminke

Skjettsminke til Halloween kan gjøres både enkelt og komplisert. Vi har valgt en variant midt på treet, som garantert kommer til å skaffe deg eller barna noen skremte blikk i år. Du trenger foundation, talkumpulver, farget sminke, konturblyant og ansiktsmaling.

Ond klovn

Den onde klovnen er en gjenganger, men ofte er utførelsen kjedelig og den samme: alle går for Pennywise fra Stephen Kings “IT. Hva med å prøve denne unike looken på Halloween? Den funker like bra for både voksne og barn.

Med hvit basis og ansiktsmaling kan du bli festens skumleste klovn! Selvsagt kreves det litt mer enn det – så ikke glem rød leppestift. Du kan bruke en eyeliner eller ansiktsblyant for de svarte detaljene.

En svart parykk fullfører looken, men du kan også bruke hårfarge som går av i vask hvis du ikke orker å gå hele kvelden med en svett og varm parykk på hodet.

Zombie

Vi advarer mot at denne kan være vanskelig. Her kreves det en stødig og kreativ hånd. Vil du virkelig slå an med årets zombie-look til Halloween, trenger du hvit ansiktsmaling, jukseblod, falske arr og sår (enten ferdigkjøpt eller designet med sminke), eyeliner og øyenskygge.

Zombie-kostymet kommer i mange forskjellige stiler og varianter. Uansett hvordan du velger å utføre det, kan videoen under vise deg hvordan du lager kule og realistiske arr og kutt som garantert skremmer opp festen i år.

Gal forsker

Youtuberen Cydnee Black traff spikeren på hodet med denne looken. Hva er vel skumlere enn en gal forsker? Bruk grå eller svart øyenskygge rundt kanten på beskyttelsesbrikkene. Bland ut fargen med en børste og legg på litt mørkere detaljer.

Røde lepper med mørkere skygger i ytterkanten markerer ut munnen og klarer du å bruke linser kan noen store, lyseblå linser fullføre dette skumle halloween-kostymet.

Eleven fra Stranger Things

Stranger Things går vi aldri lei av! Å kle seg ut som Eleven passer best for jenter i riktig alder. Det er faktisk enklere enn man skulle tro. Alt du trenger er litt jukseblod under nesen, naturlig sminke (brun mascara på vippene og litt klar bryngelé holder i massevis.

Som prikken over Ien kommer selvsagt klærne. En button-down med 80-tallstrykk på, så er det knask eller knep for alle penga. Men pass deg: Eleven har alltid skjulte krefter på lager!

Halloween-fe

Her trenger du massevis av rødme og noen falske fregner. Dette er enkelt nok å få til med en fregnepenn eller bare en brun lipliner eller øyenbrynsblyant.

Død barbie

Barbie går aldri av moten og for de litt eldre barna (eller til og med voksne) kan du sette ditt eget preg på barbie i år. Hvis du ikke synes en søt barbie-look passer helt til Halloween, kan du jo prøve denne skumle, døde barbie-sminken?

Youtuberen Roxette Arisa tok det hele til et nytt nivå med flytende lateks og spesialeffekter som virkelig gjør seg når vi skal feire årets skumleste høytid. Hvis du vil gjøre det enkelt kan du spre rød og svart ansiktsmaling rundt munnen. Det er enklere, men ser ikke like bra ut.

Carrie (grøss!)

Hvis du allerede har en tønne eller to med jukseblod stående (seriøst?) så har du stort sett alt du trenger for å fullføre denne halloween sminken. Med noen enkle og realistiske blodeffekter i ansiktet, rød leppestift og en tannbørste kan mye gjøres! Tror du oss ikke? Sjekk ut denne videoen fra Youtuberen LesleyMarie1213!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *