Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Behandlinger

FILLER

OM BEHANDLINGEN

Filler (hyaluronsyre) er et tynt gele lignende stoff. Filler består i hovedsak av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en ingrediens som allerede finnes naturlig i kroppen, og når vi injiserer filler under huden skaper det en volumøkning. Behandlingen gir umiddelbar og langvarig resultat, men som ikke er permanente.

Filler blir ofte brukt på områder hvor man har volumtap eller der man ønsker en volumforandring. Filler finnes i flere varianter og tykkelser. Sara bruker den filleren som passer best til deg og det området som behandles.

Filler er et fleksibelt produkt som kan brukes til å få fyldigere lepper, til å bygge volum i ansiktet og for å jevne ut linjer i ansiktet. Det kan også brukes på hals, bryst og hender. Filler gir økt volum og fuktighet til huden. 

BEHANDLINGSOMRÅDER

De vanligste behandlingene med filler er:

● Definisjon og volumbygging av lepper

● Utjevning av rynker i ansikt, hals, bryst og hender. (Ofte anbefaler jeg denne behandlingen i kombinasjon av botulinumtoxin behandling)

● Volum/kontur behandling av nasolabiale- og marionette folder/linjer, fremheve kinnben- og hake og volum bygging i kinn og tinning.

● Tear trough- behandling av volumtap, mørke ringer og hulrom under øynene

BOTOX

OM BEHANDLINGEN

Injeksjonsbehandlinger(muskelavslappende injeksjoner) med Botulinumtoxin er et stoff som har blitt populært innen medisinske- og kosmetiske behandlinger de siste tiårene.

Selve virkestoffet botulinumtoxin hindrer små muskelgrupper fra å trekke seg sammen, noe som gjør den overliggende huden jevnere og glattere. Det er selve muskelen som behandles, og man skal ikke føle seg nummen eller følelsesløs. Botulinumtoxin brukes ofte i behandling mot rynker.

Det er ikke selve rynkene som injiseres, men selve muskelen som forårsaker at rynkene oppstår. Denne behandlingen gir ikke noe volumøkning, men hemmer muskelkontraksjon, som kan ha flere positive effekter.

Denne behandlingen er svært lite synlig, og blir ofte omtalt som en lunsjbehandling. Etter 10-20 minutter kan man sjeldent se at man har blitt behandlet, så lenge ikke man har fått et blåmerke. Man vil ikke kunne se umiddelbare resultater med botulinumtoxin. Ofte tar det ca 14 dager for å se full effekt, men flere rapporterer at de ser forskjell etter kun 2 dager.

Virkestoffet gjør at den injiserte muskelen slapper av, noe som kan gjøre at rynker duses ut. Botulinumtoxin blir også mye brukt i medisinsk behandling. Flere har rapportert om forbedring av migrene etter behandling. I tillegg brukes botulinumtoxin hyppig til behandling av hyperhidrose (overdreven svette). De vanligste områdene er armhulene, hender og føtter. Sara er opptatt av å gi kunden et naturlig resultat som står i harmoni med deres symmetri, skjønnhet og ønsker.

BEHANDLINGSOMRÅDER

Oversikt over områder som kan behandles med botulinumtoxin:
● Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker i panne
● Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker i sinnarynke (glabella)
● Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker rundt øynene
● Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker på nesen (bunnylines)
● Rynkefjerning/rynkereduksjon rundt leppekant
● Løft av overleppe og/eller underleppe
● Rynkefjerning/rynkereduksjon/forebygging av rynker og søkk i hake
● Reduksjon/fjerning/forebygging av surmunn (munnviker som peker/dras
nedover)
● Reduksjon av tannkjøttsmil (gummysmile)
● Reduksjon av brede/maskuline kjever
● Reduksjon av synlige sener/oppstramming av hals
● Fjerning/reduksjon av tanngnissing
● Brynsløft, heve lavsittende/tunge øyenbryn
● Reduksjon av “dråpenese” (nesetipp som peker nedover)
● Svettebehandling under armer, hender eller føtter
● Migrenebehandling

FETTFJERNING

OM BEHANDLINGEN

Fettfjerning med injeksjoner er en revolusjonerende behandling for fjerning av fett på ulike områder på kroppen. Virkestoffet som brukes i behandlingen er deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres allerede naturlig i kroppen din og bidrar til fordøyelsen av fett. Deoksykolsyre ødelegger fettcellene på det aktuelle området og er en permanent behandling.

Behandling med deoksykolsyre brukes til behandling av uønsket fett, når dette har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten. 

Behandlingen brukes som oftest til å fjerne uønsket fett under haken, men kan også brukes på andre områder på kroppen. 

Ofte krever det 2-4 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Dette avhenger av dine individuelle behov. Det må gå minst 4 uker mellom hver behandling. 

BEHANDLINGSOMRÅDER

● Hake
● Mage
● Hofter
● Valker
● Underarm
● Lår/rumpe

Ønsker du mere informasjon?
Ta gjerne kontakt for en gratis og uforpliktende konsultasjon.  

SKINBOOST

OM BEHANDLINGEN

Skinboost er en behandling som gir huden en vitaminboost og ny glød. Behandlingen kan tas alene eller i kombinasjon med andre behandlinger. Behandlingen tilpasses din hud, og består av hyaluronsyre med høy molekylvekst. 

Skinboost behandling kan gi flere positive effekter:

● Utjevne fine linjer/rynker
● Forbedre pigmenteringer
● Forbedring av acne arr
●Hydrere huden 
● Forbedre arr
● Hudoppstramming 

I tillegg kan behandlingen gi en ny glød og fuktighet til huden.

BEHANDLINGSOMRÅDER

Oversikt over områder som kan behandles med botulinumtoxin:
● Ansikt
● Mørke ringer under øynene
● Hals
● Bryst
● Arr
● Porer
●Strekkmerker