Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Din kosmetiske sykepleier innen ...

Restylane, botox og hud

Nyeste innlegg

Kosmetisk sykepleier, Botox

Botox

Botulinumtoksin omtales også som det du gjerne kjenner til som Botox. Dette er et medikament som i utgangspunktet er kjent for å redusere rynker.

Les mer
Kosmetisk sykepleier, Botox

FILLER

Hyaluronsyre behandler effektivt volumtap og rynker, slik at du oppnår et yngre utseende. Dette betegnes ogsåsom fillere. En av grunnene til at fillere virker, er

Les mer

Gratis hudkonsultasjon

Du bestemmer selv om du ønsker konsultasjonen i klinikk eller digitalt.

Om meg

Helt siden jeg var ei lita jente har jeg likt å hjelpe de rundt meg. Jeg elsker å møte mennesker og følge deg i ulike faser av livet. Som sykepleier er det viktig for meg å være ærlig, åpen og omtenksom. Denne bloggen ble derfor til for å hjelpe deg som er usikker, forvirret eller overveldet av skjønnhetsindustrien. Målet mitt er å hjelpe deg til å føle deg vakker og selvsikker, både på utsiden og innsiden. 

Men hvem er egentlig jeg? 
Mitt navn er Sara Aasen og jeg er utdannet sykepleier ved Universitetet i Agder. Under utdanningen gjorde jeg meg mange erfaringer og opplevelser innen tradisjonell sykepleie. Sykepleie er en utrolig givende jobb, men jeg visste alltid at hud og skjønnhet var der ekspertisen min tilhørte. Vegen min gikk derfor videre fra tradisjonell sykepleie til kosmetisk og dermatologisk sykepleier. Veien hit har vært fylt av mange lærdommer, dyktige lærere og gode erfaringer. Som jeg forteller til kundene mine, i denne bransjen blir man aldri ferdig utlært. Er det noe jeg elsker med jobben min så er det alle mulighetene den gir, og evnen til å kunne hjelpe andre. 

Visjonen min – hos meg er det viktig at pasientene mine føler seg trygge og hørt. Når jeg utfører en behandling er alltid målet å fremme naturlige skjønnhetstrekk og skape et naturlig vakkert resultat. 

Hvorfor velge meg som din behandler?
Din trygghet er min hovedprioritet. Derfor har jeg med meg en fantastisk dyktig lege på laget, Dr. Nina Kile. Nina er alltid tilgjengelig, dersom det skulle være behov for lege. For å gi deg den beste behandlingen, prioriterer jeg kontinuerlig videreutdanning og videreutvikling. Min erfaring er bygget på utdanning, kurs og masterclasser fra hele verden, deriblant Amabilis akademiet i Oslo, Dr. Devgan´s beauty metrics master class & injection training course i New York, kursing hos Dr.Truedsson, Dr.Key, Dr.Surek m.fl.