Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

De beste COSRX-produktene du bør bruke i din hudpleierutine

Helt siden koreanske hudpleieprodukter entret markedet for rundt ti år siden, har de innovative produktene vært en fast del av mange kvinners hudpleierutine. Det er ikke uten grunn. Koreanske hudpleiemerker er nemlig kjent for store kolleksjoner av produkter som brukes i omfattende rutiner, ofte med så mye som 13 trinn fra start til slutt! Dette er altså ikke noe man hiver seg på hvis man har dårlig tid om morgenen, for å si det sånn, men det kan virkelig gjøre underverker for huden din. 

Det finnes tonnevis av forskjellige hudpleiemerker fra Sør-Korea på markedet i dag. COSRX er nok et av de mest kjente av disse. Dette er en serie produkter som alle er laget for å gi deg den flotteste huden mulig, enten den er tørr, fet eller kombinert. De fleste av produktene er relativt billige også, og koster under tusenlappen, mens enkelte faktisk koster under hundrelappen! Vi kan trygt si at dette er en produktserie du bør legge merke til. 

Helt siden etableringen i 2013 har COSRX vært en koreansk hudpleieleder, og tilbyr kunder produkter spesielt designet med deres tilbakemeldinger i tankene. Merket har tatt med seg mange av kundenes tilbakemeldinger når de har laget produkter som Galactomyces 95 Tone Balancing Essence eller Low-pH Good Morning Cleanser. 

Utover å lytte til kundenes behov, har COSRX som mål å bruke produktene sine for å gi fans av merkevaren varig selvtillit. Selskapet har lenge sagt at de er opptatt av å gjøre det mulig for alle å løse hudproblemene dine, uansett hvilke problemer og utfordringer de har. For selskapet handler det om å gi folk selvtilliten tilbake, hevder de. 

Alle produktene er derfor tilpasset, slik at du kan finne skjønnhetsprodukter som faktisk passer huden din. Dette er noe mange ønsker seg, slik at de kan unngå utbrudd av kviser eller uren hud på grunn av dårlig egnede hudpleieprodukter. 

COSRX satser også stort på at produktene skal være så rene og minimalistiske som mulig, uten unødvendige ingredienser. De få ingrediensene som faktisk brukes skal alle tjene et formål og være effektive, sier COSRX. 

COSRX
Woman doing the skincare treatment

Her er ti av våre favorittprodukter fra COSRX

1. COSRX Akne Pimple Master Patch

Hudormer og uren hud? Med disse plastrene blir du kvitt de på null komma niks. De hydrokolloide plastrene er designet for å suge pusset ut av uren hud, og er spesielt laget for hudormer, der de reduserer betennelse og flater ut huden på samme tid. 

2. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Snegleslim på huden høres kanskje ut som noe fra Fangene på fortet, men det er faktisk en metode som har blitt brukt lenge i Korea. Der brukes slimet for å gi en nydelig glød i huden. Essensen kommer i en praktisk pumpe. De ultrahydrerende ingrediensene bruker en stund på å absorberes, men når de først har gjort det får du en vakker glød resten av dagen. Snegleslim.. Hvem skulle ha trodd det?! 

3. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Denne cleanseren er elsket for sin evne til å forbedre hudteksturen og kan brukes daglig for å bli kvitt skitt, smuss, bakterier og sminke – alt uten å irritere eller tørke ut huden i prosessen. Cleanseren inneholder betahydroksysyre, spesielt designet for oljete hudtyper, men alle kan bruke denne, siden den er så skånsom. 

4. COSRX Propolis Light Ampoule

Denne bestselgeren er helt utrolig hydrerende for huden. Det føles ut som gele når du påfører det, men etter noen få sekunder er det absorbert og gir huden fuktighet fra innsiden, uten klissete rester på hudoverflaten. Fordi den er laget med propolisbie-ekstrakt kan det være lurt å snakke med legen din før du bruker dette produktet, i tilfelle du er allergisk mot bier. 

5. COSRX Pure Fit Cica Toner

Hvis du har sensitiv hud kommer du til å elske denne ultramilde toneren. Den er laget med centella asiatica-planteekstrakt som beroliger betent hud, enten det er på grunn av sensitivitet, irritasjon etter masker eller noe annet. Bruk litt etter cleansing eller før du tar på fuktighetskrem, så vil du bli overrasket over hvor fantastisk du ser ut etterpå. 

6. COSRX Green Hero Calming Pad

Dette er nok et COSRX-produkt som er en virkelig superhelt for sensitiv hud. Padden er forhåndsinnsatt med grønn te, ekstrakt fra løvetann, heksehassel og tea-tre. Dette er kraftige men samtidig skånsomme ingredienser som lindrer irritasjon, fjerner smuss og blir kvitt uønskede bakterier som kan føre til utbrudd i huden. Sveip puten forsiktig over ansiktet etter cleansing, klapp på essensen som er igjen og fortsett med din vanlige hudpleierutine. 

cosrx snail mucin essence
Mirror reflection of upset young asian woman in white bathrobe looking at mirror and touching her cheeks, having oily or dry skin problem, first wrinkles concept, bathroom interior, closeup photo

7. COSRX One Step Original Clear Pad

Elsker du tanken på en ansiktspad men vil ha noe med litt mer futt? Disse forhåndsinnsatte padsene laget med pilbarkvann, BHAer og tea-treolje tar knekken på utbruddet der og da. Bruk de som en del av din daglige hudpleierutine for klarere og lysere hud på noen få dager. 

8. COSRX Pure Fit Cica Cream

Man skulle ikke tro at denne er basert på en lett, vannbasert formel, men kremen fungerer virkelig når du ønsker fuktighet levert dypt inn i huden. Som med toneren, er den laget med centella asiatica-ekstrakt, som passer perfekt for sensitiv hud. Men alle kan bruke denne herlige kremen for å gi næring og fuktighet til huden. 

9. COSRX AC Collection Calming Liquid Mild

COSRX har virkelig alt innen koreansk hudpleie, og denne daglige toneren er bare nok et eksempel på allsidigheten i denne produktserien. Den er laget med kameliavann – en viktig ingrediens i mange koreanske hudpleieprodukter – hyaluronsyre og teatre-ekstrakt. Sammen virker disse ingrediensene beroligende og leverer næring og fuktighet til huden, selv før du har tatt på en vanlig fuktighetskrem. Den balanserer også produksjonen av talg slik at du får mattere og mer duggaktig hud, for et naturlig og lekkert utseende. 

10. COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

Vi elsker en god spamaske som du bare kan legge på før du tar kvelden. Denne næringsrike nattmasken er et må-ha-produkt etter vår mening. Som med de fleste COSRX-produkter oppleves den først som våt, men den absorberes på få sekunder. Når den gjør det jobber risekstrakt, glyserin og solsikkeolje sammen med niacinamid for å gi fuktighet og fylde til huden – alt sammen mens du sover. 

Hvis det er en skjønnhetsserie vi virkelig kan anbefale fra det Koreanske markedet, så er det COSRX sine produkter. Som vi alltid gjør har vi sjekket og bekreftet at produktene ikke inneholder parabener, kunstige dufter og parfyme, unaturlige fargestoffer, alkohol og mineraloljer. Ikke minst bekrefter merket selv at ingen snegler blir skadet i produksjonen, og dette er virkelig avgjørende – ingen av oss vil vel bruke merker som skader dyr? 

COSRX har virkelig tatt verden med storm og er i dag å finne i 146 land over hele verden. De har også vunnet Global Beauty-priser ikke mindre enn 119 ganger siden 2014, så det er ingen tvil om at skjønnhetsindustrien har anerkjent COSRX som en ledende aktør. 

Alt dette – og ikke minst de fantastiske produktene de har å by på – gjør at vi mer enn gjerne anbefaler COSRX til deg som vil oppnå en frisk, glødende og vakker hud, med produkter som faktisk er tilpasset din hudtype. 

Enten du velger en av bestselgerne vi har på vår toppliste, eller finner et annet produkt i serien deres, er vi ganske sikker på at du vil bli fornøyd. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *