Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

De beste vitamin C-serumene for glødende hud

Ekspertene hos oss har talt og denne listen over serumer, ansiktsmasker og fuktighetskremer med vitamin C serum. Vitamin C serum vil garantert gjøre huden din glad og lys.

Når det kommer til hudpleieprodukter er Vitamin C-baserte serumer og kremer noen av de mest potente produktene du kan ha i skapet. De hjelper deg til å takle mange av de vanligste hudpleieutfordringene – fra matt hud til misfarging eller fine linjer og ujevn hudstruktur.

De inneholder høye konsentrasjoner av den lysnende ingrediensen (det er derfor C-vitamin er så vanlig i hudserumprodukter), men det finnes mange ting du kan gjøre for å få i deg mer C-vitamin. Selvfølgelig kan du spise frukt som appelsiner og papaya, men du finner også dette potente vitaminet i en rekke andre hudpleieprodukter – som masker og fuktighetskremer.

Vitamin C er en potent antioksidant og en nøkkelkomponent i mange lysnende hudpleieprodukter, ettersom det forstyrrer pigmentproduksjonen og holder betennelse i sjakk.

På grunn av dens antioksidantegenskaper, er vitamin C-forsterkede alternativer også ideelle som dagserum, siden disse kan beskytte huden din mot eventuelle miljøpåvirkninger utenfor hjemmet, slik som forurensning og sol.

Vitamin C nøytraliserer frie radikaler. Dette er molekyler som man finner i blant annet luftforurensning og sollys. Derfor kan C-vitamin bidra til å beskytte huden mot forandringer som følge av eksponering for UV-lys. Og siden frie radikaler kan fremskynde tegn på aldring, hjelper vitamin C med å avverge fine linjer også. C-vitaminets egenskaper for å oppnå ungdommelig hud stopper ikke bare der.

Fordi vitamin C er svært surt når det brukes lokalt, iverksettes hudens evne til å helbrede seg selv, ved å akselerere elastin- og kollagenproduksjonen.

Dette bidrar til å gjøre huden fastere, slik at man forhindrer tidlig aldring. Tenk på vitamin C-kremer og hudpleieprodukter som det perfekte motstykket til f.eks. retinol og syrer du bruker på nattestid, som også bidrar til økt utskiftning av celler og glattere hud.

En annen grunn til at det alltid brukes i produkter som skal lyse opp huden, er at vitamin C har egenskaper som hemmer hudens melaninproduksjon. Melanin er pigmentet som gjør at vi blir brune, men det fører også til misfarging og mørke flekker i huden – såkalt hyperpigmentering.

Over tid kan vitamin C bidra til å forhindre mørke flekker fra å dannes i utgangspunktet

C-vitamin serum: best i test

Nå som du vet hvilken rolle C-vitamin spiller for ungdommelig og vakker hud, har vi valgt ut noen av de beste hudpleieproduktene som inneholder denne viktige antioksidanten. Les videre for å finne de beste vitamin C-serumene, fuktighetskremer, øyekremer, masker og oljer.

Disse produktene vil garantert etterlate huden din glatt, glødende og lys og vi har sett på hvilke C-vitamin-serumer som er best i test.

Mad Hippie Vitamin C Serum

Mad Hippies Prisbelønte Vitamin C serum er en harmonisk blanding av antioksidanter som gjør underverker for hudens utseende. Forvent resultater som fornyet glød, jevnere hudtone ogforbedret hudstruktur. Vitamin C er en kraftig antioksidant som stimulerer produksjon av kollagen i huden som i tur opprettholder hudens elastisitet. I tillegg jobber serumet effektivt
mot ujevn pigmentering, og motvirker rynker.

C vitamin serumet kan også brukes under øynene, spesiell effektiv dersom du har mørke ringer og fine linjer.

SkinBetter Science Alto Defense Serum

SkinBetter Sciences Alto Defense Serum dro hjem med en pris under Allure Best of Beauty Award i 2020. Denne formelen inkluderer en veldig kraftig form for vitamin C som har vist seg stabil og effektiv i kliniske studier. Den har også en rekke andre antioksidanter som bidrar til å redusere betennelse og rødhet, samt ingredienser som hjelper til med å reparere hudbarrieren.

Noen av disse ingrediensene inkluderer ceramider og fuktighetsgivende glyserin. Siden det er så lett på huden egner det seg godt for de med kviser, siden serumet ikke tetter porene.

Dr. Greve Pharma Vitamin C Serum

Med Dr. Greve Pharma Vitamin C Serum får du en intens fuktighetsboost, men også lysere og friskere hudtone, takket være C-vitamin, AHA-syre og provitamin B. Produktet egner seg godt til alle hudtyper og lover også at den bekjemper aldringstegn. Dr. Greve er kjent for sine uparfymerte produkter og Pharma Vitamin C Serum er intet unntak. Derfor egner serumet seg godt til alle som er sensitiv for luktstoffer i ansiktsprodukter.

The Ordinary Vitamin C Serum

The Ordinary Vitamin C Serum er vannfri og med effektive C-vitaminer i ren form, takket være 23% L-ascorbinsyre. Dette bidrar også til at serumet holder seg stabilt, mens hyaluronsyre gir mykere og glattere hud. The Ordinary Vitamin C Serum bør brukes om kvelden og har vist seg å reversere aldringstegn, samtidig som huden lysnes og jevnes ut for et vakkert og ungdommelig resultat. En garantert vinner i beautybagen og passer også for veganere!

Proaora Vitamin C Serum 20% med Astaxanthin & Hyaluronsyre

C-vitamin er en av de kraftigste antioksidantene vi har. Med Proaora Vitamin C Serum får du et fjærlett serum som kombinerer 20% stabil C-vitamin med Astaxantin. Sammen gir disse en potent antioksidantbeskyttelse som er klinisk dokumentert. Faktisk er denne kombinasjonen hele 60 ganger så effektiv som C-vitamin alene, ifølge kliniske studier. Serumet beskytter deg mot tidlig aldring, mens hyaluronsyre leverer intens fuktighet som varer. Her får du dessuten en fyllende effekt som glatter ut fine linjer og rynker. Egner seg godt for sensitiv hud, siden den er både hypoallergenisk, parfymefri og helt uten parabener.

First Aid Beauty 10% Vitamin C Brightening Serum

First Aid Beautys 10% Vitamin C Brightening Serum inneholder en rekke hudpleie-ingredienser. Det er åpenbart mye lysnende vitamin C i den, men vi finner også vitamin E for å myke opp huden og squalane for å låse inn fuktighet og sikre at huden holder seg hydrert i timevis.

Inkey List 15% vitamin C og EGF Brightening Serum

Denne behandlingen er lett som luft, men likevel superkraftig, med lysnende egenskaper som også strammer opp huden. Stjerneingrediensene er askorbylglukosid, en form for vitamin C, og epitensiv, en vekstfaktor som bidrar til å opprettholde fast og sunn hud.

SkinCeuticals C E Ferulic

SkinCeuticals C E Ferulic-serum (inneholder vitamin E og C, pluss ferulsyre) elskes av både hudpleiere og forbrukere. Dens egenskaper for å glatte ut fine linjer, kombinert med dens evne til å lysne opp flekker forårsaket av solskader, gjør dette produktet til en garantert skjønnhetsvinner. Ferulsyren er nok en antioksidant som stabiliserer både vitamin C og E når disse kombineres.

Denne er slettes ikke billig, men du trenger bare et par dråper på størrelse med en ert for å behandle hele ansiktet, så produktet varer lenge.

Paula’s Choice Super Antioxidant Concentrate Serum

Hudlege Robert Finney anbefaler Paula’s Choice Super Antioxidant Concentrate Serum fordi det inneholder tetrahexyldecylaskorbat – en veldig stabil form for vitamin C – og det er med tanke på at C-vitamin er kjent for å være en relativt ustabil antioksidant. Her finner du også andre antioksidanter, som vitamin E og peptider, samt ceramider, som bidrar til å reparere hudbarrieren.

Fordi den inneholder en så stabil form for C-vitamin og ingredienser som virker beroligende på huden, er dette et meget godt produkt for de med sensitiv hud.

Laneige Lip Sleeping mask med mango

Med i Laneige Lip Sleeping Mask-familien er den nye Mango-varianten, som er fullpakket med hyaluronsyre og vitamin C. Hyaluronsyren hydrerer mens vitamin C jevner ut eventuell misfarging på leppene. Disse maskene inneholder også kokosnøttolje, sheasmør og murumuru-frøsmør, slik at leppene blir næret og myke, døgnet rundt.

Herbivore Nova 15% Vitamin C + Turmeric Brightening Serum

Herbivores siste plantebaserte produkt er Nova 15% Vitamin C + Turmeric Brightening Serum. Dette er et målrettet produkt for å lysne mørke flekker og gi en jevn hudtone. Dette oppnås med aktive ingredienser som tetrahexyldecylaskorbat (en superstabil, oljeløselig form for vitamin C), antioksidantrik gurkemeie og bærbasert arbutin som lysner opp misfarging i huden. Ansiktsserumet kommer på en glasspumpeflaske for å unngå at luft skader serumet, ettersom oksygen er kjent for å reagere med C-vitamin slik at det oksiderer. Vi vil uansett anbefale at du oppbevarer den på et mørkt, kjølig sted.

Glow Oppskrift Strawberry Smooth BHA + AHA Salicylic Serum

Glow Recipe’s Strawberry Smooth BHA + AHA Salicylic Serum er en direktebillett til ren og vakker hud. Denne formelen lukter jordbær og har ingredienser som salisylsyre og mandelsyre for å jevne ut teksturen, mens vitamin C bidrar til å redusere matthet i huden. Og hvor sykt bedårende er ikke denne flaska? Vi digger den!

No7 Radiance+ Vitamin C Glow Toner

No7s Radiance+ Vitamin C Glow Toner vant Best of Beauty Award i 2021. Det er ikke så rart, for denne toneren forbedrer utstrålingen, reduserer betennelse og gjør huden klar med en glatt tekstur. Det var mye på en gang, det! En sitrusduftende blanding med 2 prosent vitamin C, ekstrakt av pilbark og alfahydroksysyrer som sitronsyre fjerner døde hudceller skånsomt, mens aloe vera frisker opp og beroliger huden.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Crème

Ole Henriksens deilige Banana Bright Eye Crème har allerede blitt en favoritt blant fansen. Den kremaktige blekgule fargen (inspirert av makeupartistenes best bevarte hemmelighet for å lage lys hud – nemlig bananpulver) fungerer umiddelbart. Samtidig jobber C-vitamin for å redusere mørke ringer under øynene.

Matter of Fact Ascorbic Acid 20 Brightening C Serum

Som navnet sier, inneholder Matter of Fact Ascorbic Acid 20 Brightening C Serum 20 prosent askorbinsyre (vitamin C). Teksturen er lett og nyansen er gjennomsiktig, så alle hudtoner kan nyte godt av dette serumet for å oppnå lysere hudtone over tid.

Dermadoctor Kakadu C Serum

Studier viser at effekten av vitamin C er mer potent når det kombineres med vitamin E eller ferulsyre. Dermadoctor Kakadu C 20% Serum gjør nettopp det, og tilbyr vitamin C og E, pluss ferulinsyre i hver dråpe.

Den mørke flasken er en bonus for trygg oppbevaring av vitamin C, som er notorisk ustabil og raskt brytes ned når det utsettes for lys og luft.

BeautyStat Universal C Eye Perfector

Den erfarne kosmetiske kjemikeren Ron Robinson er eksperten bak den BeautyStat. Universal C Eye Perfector er en duftfri krem som er formulert med 5 prosent ren, stabilisert vitamin C (L-askorbinsyre) og antioksidantrik grønn te for å minimere forekomsten av mørke ringer. Samtidig fungerer hampolje og hampbladekstrakt for å berolige betent hud. Det er ikke rart at også denne vant en pris under Best of Beauty Award i 2021.

La Roche-Posay Vitamin C Serum

Navnet på La Roche-Posays Vitamin C Serum er så enkelt som det blir og viser definitivt til produktets innhold på 10 prosent L-askorbinsyre. Salisylsyre inneholder den også, som er kjent for å klarne opp huden, mens hyaluronsyren sørger for hydrering av huden.

Superegg Tonal Reparative Serum

I denne flaska med Supereggs Tonal Reparative Serum finner vi fuktighetsgivende bio-dessertolje, niacinamid og selvfølgelig vitamin C (tre former, faktisk!). Her er det tilsatt både tetrahexyldecylaskorbat, askorbinsyre og askorbyltetraisopalmitat. Ved å bruke dette serumet daglig, vil du begynne å merke mindre hyperpigmentering og mer hydrering – takket være den tilsatte snøsoppen.

Murad Vitamin C Triple Exfoliating Facial

For en lysende glød i en flaske, trenger du ikke lete lenger enn Murads Vita-C Triple Exfoliating Facial. Multitasking-formelen utnytter vitamin C og en rekke eksfolierende midler (i form av fysiske peelingmidler som mikropartikler, AHA-er som glykolsyre og melkesyre, BHA-er som salisylsyre og enzymer) for å jevne ut hudtonen og lyse opp matthet og hyperpigmentering.

Denne 10-minutters masken er spesielt godt egnet for fete hudtyper, der man ønsker å gjøre aknearr mindre synlig samtidig som man forhindrer nye kviser. Siden en så sterk kombinasjon av syrer kan gjøre huden din følsom for lys, må du inderlig huske å følge opp med en solkrem eller fuktighetskrem med høy solfaktor.

Biossance Squalane + Vitamin C Rose Oil

Squalane + Vitamin C Rose Oil er elsket av mange og ikke uten grunn. Biossance sin hudolje gir næring til huden, takket være den luksuriøse basen av rose-infundert squalane. Ved fortsatt bruk fremmer luksusoljen en jevn tone og gir huden et glatt, fornyet utseende.

L’Oréal Paris Revitalift Derm Intensive Vitamin C Serum

Husker du det vi sa tidligere om at vitamin C er utsatt for oksidasjon? Vel, et par ting kan forhindre at det skjer: en vannfri sammensetning (dvs. en laget uten vann) og et UV-blokkerende metallrør kan bidra til å holde formelen stabil og i sin mest effektive tilstand. Derfor er L’Oréals Revitalift Derm Intensive Vitamin C Serum en ekte apotekperle.

Versed Doctor’s Visit Instant Resurfacing Mask

Hvis du leter etter en lysende peeling for å starte dagen med skjønn og vakker hud bør du sjekke ut Versed Doctor’s Visit Instant Resurfacing Mask. I likhet med Murad-skrubben, støtter denne masken seg på AHA-er som melkesyre og glykolsyre, BHA-er som salisylsyre og fruktenzymer fra ananas og papaya fjerner samtidig død hud. I mellomtiden fremmer den kraftige kombinasjonen celleutskiftning og lysner opp misfarging.

Merket sier at du bare trenger å la masken være på i to minutter per behandling for å se glødende resultater, uten prikking og svie.

Tatcha Violet-C Brightening Serum

Tatchas Violet-C Brightening Serum tar alt forbrukerne elsker fra selskapets lavendelmaske med seg i serumform. Den har en kraftig kombinasjon av 20 prosent vitamin C og 10 prosent alfahydroksysyrer (AHA), noe som gjør den til en tungvekter mot mørke flekker og matthet.

Mara Sea Vitamin C Serum

Det er mye C-vitamin i aksjon i Mara’s Sea Vitamin C Serum. Inne i den vakre ombré-blå flasken finner du 15 prosent tetraheksyldecylaskorbat (en stabil, oljeløselig form for vitamin C), samt 14 andre former for vitamin C utvunnet fra frukt og planter – inkludert Kakadu-plomme, papaya og grapefrukt. På toppen av det finner vi tre typer adaptogener (chlorella, reishi og ginseng) som både lysner og beroliger huden.

Wander Beauty Sight C-er Vitamin C Concentrate

Wander Beauty Sight C-er Vitamin C Concentrate både lysner, , reduserer rynker og beskytter huden.Teksturen ligger et sted mellom en lotion og serum. Den er litt kremaktig og en fryd å påføre. Har du tørr hud sluker den til seg formelen som inneholder C-vitamin for å lysne opp huden, niacinamid for å hjelpe til med fyldighet og færre fine linjer), squalane (for å styrke hudbarrieren) og hyaluronsyre (for varig hydrering).

Naturium Vitamin C Complex Serum

Naturiums Vitamin C Complex Serum kunne like gjerne vært et luksusprodukt, men er faktisk ganske billig. C-vitaminet i denne formelen er stabilisert for å sikre god holdbarhet. Konsistensen er superlett og passer perfekt som et tilskudd i din daglige hudpleierutine.

111Skin Vitamin C Brightening Booster

Dette høykonsentrerte serumet føles vektløst og skånsomt mot huden og blekner mørke flekker betydelig på bare noen få uker. I tillegg til vitamin C, inneholder formelen også fuktighetsgivende glyserin og beroligende aprikoskjerneolje.

Peach & Lily Transparent-C Pro Spot Treatment

Peach & Lilys Transparent-C Pro Spot Treatment er unik ved at den er formulert med askorbyltetraisopalmitat. Dette er en oljeløselig form for vitamin C som er mer stabil enn tradisjonell askorbinsyre i kosmetiske formuleringer. Derfor har den også lenger holdbarhet. Det som også skiller dette produktet fra resten, er at dette er beregnet på punktbehandling, i motsetning til produkter som skal brukes på større områder av huden.

Derfor inneholder produktet også 20 prosent askorbyltetraisopalmitat for maksimal styrke. Som en bonus er denne ikke testet på dyr og egner seg også for veganere.

Vichy LiftActive Vitamin C Brightening Skin Corrector

Vichys LiftActive Vitamin C Brightening Skin Corrector er tilsatt 15 prosent rent vitamin C, pluss en god dose fuktighetsgivende hyaluronsyre.

Peter Thomas Roth Potent-C Targeted Spot Brightener

Peter Thomas Roths Potent-C Targeted Spot Brightener tar de lysnende egenskapene til C-vitamin og forsterker de ytterligere med Vitamin E og ferulinsyre. Det betyr at hyperpigmentering knapt har en sjanse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *