Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Dermalogica Special Cleansing Gel – erfaring

Dermalogica ble grunnlagt i 1986 og steg raskt opp i gradene hos skjønnhetseksperte. I dag er de ikke bare et av de mest ettertraktede hudpleiemerkene, men også et av de mest pålitelige, ettersom produktene er kunnskaps- og vitenskapsbaserte. Denne skummende ansiktsvasken er flott for alle hudtyper og tilstander. Jeg vil nå dele min erfaring med Dermalogica Special Cleansing Gel.

I dag er Dermalogica fortsatt et ledende profesjonelt hudpleiemerke over hele verden, og er brukt av mer enn 100 000 hudterapeuter i over 100 land.

I hjertet er Dermalogica en merkevare basert på vitenskap og utdanning innen hudpleie. Grunnlegger Jane Wurwand (som forresten skrev en bok som forteller om sin egen reise og som er proppfull av inspirasjon til hvordan du kan lansere din egen) ankom Los Angeles fra Storbritannia i 1983 med 2800 dollar, med mål om å fikse hudpleieutdanningen i USA. 

På den tiden var det store mangler og lite kunnskap om temaet, til tross for at USA var en av verdens motehovedstader også den gangen.

Hun opprettet The International Dermal Institute (IDI) i Marina Del Rey, i California, hvor hun tilbød etterutdanning til lisensierte hudterapeuter.

Instituttet ble en suksess, og tre år senere, i 1986, lanserte Wurwand hudpleielinjen Dermalogica. På den tiden så hun et marked dominert av overpakkede, overhypede produkter som var fulle av kunstige farger, dufter og hudirriterende tilsetningsstoffer. Derfor kastet hun seg over muligheten til å lage hudhelsefokuserte produkter, som kunne leve opp til de høye standardene hos International Dermal Institute.

Dermalogica-opplevelsen ble – og er fortsatt – styrt av tre kjerneprinsipper: utdanning, personalisering og en menneskefokusert tilnærming, noe som resulterte i en stadig voksende serie av profesjonelle hudpleieprodukter, kombinert med utdanning og tjenester til både hudterapeuter og kunder. 

Dette gjør at de som bruker Dermalogica-produkter også kan få en bedre forståelse av hvordan produktene fungerer, hvorfor de hjelper huden til å bli friskere og sunnere, og setter samtidig det enkelte mennesket som bruker produktene i fokus. 

En ekspert fra Dermalogica forklarte at merket aldri har forsøkt å handle om skjønnhet, luksus eller velvære, men heller om å oppnå sunn hud med kvalitetsprodukter og pålitelige ingredienser. «Dermalogica gir ikke flyktige løfter om ungdom, perfeksjon og status; snarere feirer merket det unike med hver persons hud og deres reise til hudhelse,» sa de. 

For det formål tilbyr Dermalogica  en rekke ulike produkter, for å dekke de unike hudpleiebehovene til forbrukere i alderen 16 til 50 pluss, fra den tenåringsfokuserte ClearStart-serien til anti-aldring med Age Smart-kolleksjonen.

Les videre for å finne ut av hvilke Dermalogica-produkter vi har best erfaring med. 

Daily Microfoliant

Det originale hudpleieikonet i skjønnhetsindustrien er Daily Microfoliant. Denne pulver-til-paste-formelen inneholder papain, et kraftig eksfolierende enzym, samt salisylsyre- og risenzymer, for å polere huden til perfeksjon, mens fytinsyre, hvit te og lakris balanserer og lysner huden, mens havregryn og allantoin beroliger rødhet og irritasjon.

Dermalogica Special Cleansing Gel

Dermalogica Special Cleansing Gel ansiktsvasken er flott for alle hudtyper og tilstander. Den såpefrie formelen inneholder balsammynte- og lavendelekstrakter, samt naturlig skummende quillaia saponaria, som skånsomt skyller bort giftstoffer, overflødig olje og rusk, for å etterlate huden glatt og ren.

Dermalogica Special Cleansing Gel

PreCleanse

Denne essensielle cleanseren fjerner enkelt vannfast sminke, overflødig talg, solkrem, miljøgifter og produktrester, og etterlater huden frisk, ren og myk. Den passer også for fet hud. Passer perfekt sammen med Dermalogica Special Cleansing Gel.

Skin Smoothing Cream

Merket kaller dette sin «neste generasjons fuktighetskrem», og med god grunn, siden dette er flere produkter i ett. Den inneholder innoverende Active HydraMesh-teknologi, som gir huden 48 timers kontinuerlig fuktighet ved å forhindre transepidermalt vanntap på molekylært nivå. Fullpakket med hyaluronsyre og malva-, agurk- og arnicaekstrakter samt antioksidantvitaminer C og E, som låser inn fuktighet og beskytter hudens mikrobiom mot miljøstress. Vask først huden med Dermalogica Special Cleansing Gel.

Dynamic Skin Recovery SPF 50

Dette er en del av Age Smart-kolleksjonen. Denne mykgjørende daglige fuktighetskremen er en super krem som dekker de fleste behov. Den inneholder potente antioksidanter og polyfenoler fra hvit te samt polypeptider for å forbedre utseendet til solskadet hud, samtidig som den gir bredspektret SPF 50-beskyttelse.

Active Moist

Hvis du fikk en krone for hver omtale Active Moist har fått i skjønnhetsmagasiner, blogger og anbefalingslister gjennom årene, ville du vært rik. Denne lette, hudelskende fuktighetskremen til hverdagsbruk,  er fullpakket med prebiotika og planteekstrakter, inkludert sitron, agurk og burdock, for å holde huden frisk og hydrert samtidig som den gir en finere tekstur. Bør kombineres med Dermalogica Special Cleansing Gel.

Dermalogica Active moist

Daily Superfoliant

Dette er storebroren til Daily Microfoliant, og drar styrken opp noen hakk med enzymer, alfa-hydroksysyrer, aktivt kull, niacinamid, røde alger og tarafruktekstrakt for å dyptrense, eksfoliere og avgifte huden fra miljøgifter.

Ultra Calming Cleanser

Denne rensegelen for sensitiv og reaktiv hud er PH-balansert og ikke-skummende, for å skylle bort urenheter samtidig som den beskytter hudens naturlige beskyttende barriere. Den er også allsidig, så du kan vaske eller tørke den av, avhengig av hva huden din trenger.

BioLumin-C Serum

Et vitamin C-serum og litt til, denne stjernen inneholder en ultrastabil form for vitamin C pluss peptider og alfa-hydroksysyrer for å bekjempe oksidativt stress, lysne og fastne huden og redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Når det gjelder vitamin C-produkter har denne definitivt en wow-faktor. Implementer også Dermalogica Special Cleansing Gel i hudpleierutinen.

Hydro Masque Exfoliant

Dagens egenpleie krever inneholder ofte en maske eller to og denne morsomme, men effektive fuktighetsgivende masken, gjør det enkelt. Bambus eksfolierer død hud, mens snøsopp gir maksimal fuktighet. En cocktail av antioksidanter, vitamin D, jojoba-estere og aminosyrer bidrar til å styrke hudens barrierefunksjon. Før du påfører eksfolieringen, bruk Dermalogica Special Cleansing Gel.

Neck Fit Contour Serum

De ofte oversette nakkeområdene trenger også hudpleie, og dette serumet har en behagelig påføring som ikke strekker eller manipulerer den sarte huden. Den fyller huden dypt med Palmitoyl Tripeptide-42 og rambutanekstrakt, som gir retinollignende oppstramming og toning.

Smart Response Serum

Dette blir nesten som kunstig intelligens i huden din! Smart Response Serum leverer det huden trenger, der den trenger det. Takket være ingredienser designet for å hydrere, lysne, berolige og faste, blir spørsmålet: Hvem trenger ikke dette som en del av skjønnhetsrutinen sin? Kan kombineres med Dermalogica Special Cleansing Gel.

Slik tar du vare på huden din

Når det gjelder hvordan man best kan ta vare på huden sin, er ikke dette noe man kan måle eller sette to streker under svaret på. Det handler om hva man gjør for å føle seg best mulig, og hvilke hudpleieprodukter man foretrekker å bruke. Her er de hudpleierutinene som våre kunder oftest sverger til.

Når det kommer til hudpleie, er det ingen fasitsvar som fungerer for alle. Det handler rett og slett om hva du må gjøre, for å føle deg best mulig. Alle har forskjellige preferanser når det kommer til hudpleieprodukter, og enten du vil stole på vår erfaring med Dermalogica, eller har funnet en favoritt fra et annet merke, er én ting sikkert: hudpleie er noe du virkelig ikke bør droppe helt. Noen krever imidlertid mer enn andre for å opprettholde en frisk og ungdommelig hud. 

Her er våre topp 5 tips til å ta vare på huden din

1. Rens huden hver dag

Ved å fjerne gammel sminke, talg, forurensning og døde hudceller holder du huden din frisk og vakker. Du kan gjerne gjøre det to ganger om dagen også, f.eks. morgen og kveld. Men har du problemer med uren hud og høy talgproduksjon, anbefaler vi at du unngår rensekremer og oljer. Da er det bedre å velge gele eller skum, så du ikke får tette porer. Jeg anbefaler Dermalogica Special Cleansing Gel.

2. Tilfør fuktighet

Etter at huden er renset trenger den fuktighet. Dette både pleier og beskytter huden din, enten det er kropp, hender eller ansikt du pleier. Når du velger en fuktighetskrem bør du alltid tenke på hudtypen din. Sliter du med tørr hud kan du prøve en fetere krem, eller velge produkter som binder fuktigheten til huden. Da bør du se etter ingredienser som havreekstrakt, glyserol eller karbamid. 

3. Ha en sunn livsstil

Drikk nok vann, få nok søvn og spis sunt – alle disse tingene påvirker huden. Det gjør også trening, mens røyking, lite søvn, forurensning og overdreven sminkebruk er ting som skader den. Ta godt vare på huden din. Det er tross alt kroppens barriere mot omverdenen, og påvirker din generelle helse også – ikke bare utseende. 

4. Bruk solfaktor

For mye sol kan skade huden. Stadig flere nordmenn får føflekkreft og andre typer hudkreft. Den lyse huden vår er rett og slett ikke laget for sterk sol. Dessuten fører solskader til at huden aldres raskere. I sommerhalvåret eller i sydlige strøk bør du alltid beskytte huden med solfaktor. 

5. Velg de riktige produktene

Om du er sensitiv eller allergisk mot visse ingredienser kan det være lurt å bytte til produkter for sensitiv hud. Du bør også se på hvilken hudtype produktene er beregnet for. Usikker på om Dermalogica Special Cleansing Gel er det rette for deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *