Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

3 måneder med Grande lash serum – våre erfaringer

Fungerer Grande Lash serumet? For å finne ut av det kan du sjekke ut vår ærlige erfaring etter tre måneder med GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum. Vi har selvfølgelig tatt med de utrolige før og etter-bildene, så du kan se resultatene selv. 

Hei alle sammen! Jeg er utrolig spent på dagens innlegg, hvor jeg skal dele min egen 3 måneders Grande Lash serum gjennomgang + før/etter resultater.

Jeg tror du kommer til å bli ganske sjokkert over før/etter-forandringen. 

Jeg er ærlig talt sjokkert over det faktum at vi allerede er i mål med vippeserumutfordringen min, for det føles seriøst ut som om vi startet dette i går. 

Når det er sagt, har jeg gleda meg til å dele de endelige resultatene mine med dere i et par uker allerede. Resultatene har nemlig vært fantastiske. 

Grande Lash Serum – slik fungerer det

Før vi går løs på anmeldelsen min, tenkte jeg det var greit med en rask oppsummering av hvordan  GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum fungerer, noen av nøkkelingrediensene og hvordan du bruker det.

GrandeLASH-MD Lash Serum bruker en sunn blanding av vitaminer, peptider og aminosyrer for å hjelpe til med å gjenopprette skadede vipper, forbedre utseendet til øyevippene slik at de ser naturlig lengre ut, og forbedre den generelle helsen til vippene dine.

Dette vippeserumet er ikke testet på dyr, godkjent av øyeleger og trygt å bruke med linser og vippeextensions.

Grande Lash serum

Grande lash Serum – ingredienser

L-Proline: En essensiell aminosyre for å oppnå sunne, sterkere vipper.

Hyaluronsyre: Beskytter + forhindrer at vippehår knekker, og hydrerer tørre, sprø eller skadede vipper.

Plantebaserte ekstrakter: : En kraftig nærings- og antioksidantkombinasjon for å styrke vippene og hårsekkene. 

Glykosaminoglykaner: Låser inn fuktighet og øker vippenes motstandskraft.

Slik påfører du Grande Lash Serum

GrandeLASH-MD vippeserum bør påføres en gang daglig på vippekanten, akkurat som du ville brukt flytende eyeliner.

En dråpe av produktet er alt du trenger for begge vippene, og det fungerer best når det påføres rene (sminkefrie) vipper.

Det beste med dette vippeserumet er at de fleste brukere begynner å merke resultater på så lite som 4-6 uker, med fulle resultater på bare 3 måneder.

Slik brukte jeg vippeserumet

De siste 3 månedene har jeg brukt Grande Lash Serum hver eneste natt, som en del av min egen hudpleierutine på kvelden før sengetid.

Jeg er veldig stolt av jeg aldri hoppet over så mye som en dag og jeg fulgte retningslinjene nøye for å sikre at huden min var nyrenset og vippene mine var fri for sminke før påføring.

Jeg brukte også bare 1 dråpe av produktet på begge vippene, selv om jeg må innrømme at jeg mistenkte dette var for lite til å gi noen resultater i begynnelsen. 

På grunn av denne bekymringen vekslet jeg mellom hvilket øye jeg påførte vippeserumet på først, bare for å være sikker på at begge øyevippene fikk nok på seg hver natt.

Så begynte resultatene å dukke opp

De første par ukene merket jeg egentlig ingen forandringer, men på slutten av uke 3 og uke 4 begynte jeg å legge merke til at øyevippene mine ble tykkere, så lengre ut, og de begynte å krølle seg naturlig. 

For meg var dette i seg selv en stor seier, fordi øyevippene mine alltid har vært irriterende rette og kjedelige. 

Siden da var øyevippene mine lengre, tykkere og sunnere hver morgen når jeg sjekket dem i speilet. Det var fantastisk!

Jeg begynte virkelig å legge merke til forbedringene hver gang jeg påførte mascara og jeg la merke til at jeg ikke trengte å bruke så mange lag med mascara, fordi de naturlige vippene mine allerede var så mye tykkere, sunnere og så lengre ut.

Tanker om Grande Lash Serum

Å bruke GrandeLASH-MD Lash Serum var ærlig talt superenkelt, og det er noe jeg definitivt vil fortsette å bruke som en del av skjønnhetsrutinen min, selv nå som de 3 månedene er over.

Forresten – når du har fullført den første 3-måneders syklusen, kan du gå inn i vedlikeholdsmodus og du trenger bare å bruke vippeserumet annenhver dag (som er det jeg gjør for øyeblikket).

Det er så deilig å kunne ha lekre, tykke, lange vipper som ser  naturlige ut, uten falske vipper eller vippeextensions, og jeg digger at det er en rimelig løsning for å forbedre utseende på vippene dine.  

Jeg ville også nevne at selv om jeg i utgangspunktet var bekymret for en reaksjon på øyelokket mitt eller rødhet og irritasjon, hadde jeg aldri noen problemer i det hele tatt. Herlig! 

Jeg har veldig sensitiv hud og øyne, så jeg er så glad for at jeg ikke hadde noen problemer med dette.

Anbefaler jeg Grande Lash vippeserum?

JA! 110%! Jeg vil definitivt anbefale Grande Lash Serum til alle som leser. 

Glem dyre vippeextensions eller bortkastet tid på falske vipper og gjør deg selv en tjeneste: kjøp dette vippeserumet.

Det er bokstavelig talt verdt hver krone, og jeg kunne ikke vært mer ekstatisk over resultatene jeg har oppnådd. 

Grande Lash vippeserum før/etter-bilder

Når jeg ser på før/etter-bildene, blir jeg ærlig talt sjokkert over hvor tynne vippene mine var sammenlignet med nå, og jeg er imponert over hvor mye fyldigere, sunnere og lengre de ser ut.

Det er morsomt fordi vippene mine alltid har vært ganske lange, men nå når jeg ser på sammenligningen kan jeg virkelig se forskjellen på tykkelsen. Forvandlingen er utrolig, og jeg er ærlig talt imponert!

Hvis du ser nøye etter på bildene etterpå, kan du se at vippene mine ser mørkere ut, men egentlig er det bare det at de er mye tykkere og ser lengre ut nå. For sammenligningsformål har jeg også tatt med bilder av hvordan vippene mine ser ut både med og uten mascara. 

Bilder

Som du kan se på bildene ovenfor, er før/etter-resultatene fantastiske, og jeg er rett og slett forelsket i hvordan vippene mine ser ut nå!

Selv uten mascara kan du se at vippene mine er så mye fyldigere, tykkere og sunnere, og jeg elsker at jeg ikke trenger massevis av mascara lenger.

På bildet over har jeg bare på meg ett tynt lag med mascara, for jeg ville virkelig la de naturlige vippene mine komme til sin rett og de ser jo bare så bra ut!

Flere har spurt meg om resultatene mine etter at 3 måneders utfordringen var over, så jeg tenkte å dele et oppdatert før/etter-bilde. Bildet til venstre viser hvordan bildene mine så ut før jeg brukte GrandeLASH-MD og bildet til høyre er etter bruk i 6 måneder. 

Jeg er ærlig talt imponert over resultatene mine og elsker hvor tykke, sunne og lange vippene mine er nå.

Så mange mennesker komplimenterer meg for dem, og jeg elsker det når folk spør meg hvilke falske vipper jeg har på. Da forteller jeg dem at de er 110 % ekte og ikke falske. 🙂

Hvis det noen gang har vært et skjønnhetsprodukt jeg anbefaler 110%, er det dette vippeserumet.

Før Grande Lash serum
Vippeserum

Etter Grande Lash serum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *