Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Green peel – 5 grunner til at du vil elske behandlingen

Green Peel

For over 60 år siden la Christine Schrammek grunnlaget for det som skulle bli Green Peel sin populære peelingmaske.

GreenPeel-behandlingen sørger for en ren og jevn hud, takket være ni utvalgte urter. Disse inneholder unike enzymer, mineraler og vitaminer som enkelt masseres inn i huden.

Selvsagt ble teknologien bak GreenPeel videreutviklet med årene, etter at datteren Christine Schrammek-Drusio oppdaterte og utviklet produktene som i dag er elsket av hudleger, behandlere og kunder over hele verden.

GreenPeel tilbys kun av sertifiserte behandlere og hudleger.

GreenPeel kommer i flere forskjellige utgaver, tilpasset unike behandlingsbehov, hudtyper og ønskede resultater.

Green Peel Classic – potent peeling for ansikt

Vi begynner med klassikeren, som har en fornyende og oppfriskende effekt, samtidig som den fjerner død hud og gir deg et sunt utseende.

Green Peel Classic påføres og masseres inn i huden av en sertifisert behandler. Den stimulerer blodsirkulasjonen, tilfører oksygen og næring som fornyer huden. Peelingprosessen er relativt sterk og avtar etter noen dager. Huden skal behandles hjemme med tilhørende produkter som din behandler vil fortelle mer om.

Etter fem dager utfører man en ny behandling, denne gangen med spesielle kremer som tilfører fuktighet og næring på den nye huden.

Green Peel Classic egner seg godt for en rekke hudproblemer- og tilstander, som:

  • Store porer
  • Seboreisk eksem
  • Uren hud
  • Talgcyster
  • Arr
  • Hud med tidlige aldringstegn
  • Solskadet hud
  • Visse typer hyperpigmentering
  • Strekkmerker
  • Slapp hud på kroppen

Green Peel Energy

Behandling med Green Peel Energy gir deg utstråling og glans uten peeling. Produktet bruker helt naturlige urter som leverer energi til huden. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen og stoffskiftet, slik at huden får tilbake sin vakre tekstur uten peeling.

Når den naturlige energien tilbakeføres til huden vil cellene fornye seg. Green Peel Energy bidrar til å redusere aldringstegn, urenheter, arr og pigmentflekker. Dette er en behandling du gjerne kan ta gjentatte ganger for best mulig effekt.

Green Peel Fresh Up

En forfriskende og stimulerende behandling med naturlige urter, helt uten peeling. Den unike urtekombinasjonen bidrar til bedre blodsirkulasjon, mens porene åpnes opp slik at næringsstoffer og fuktighet absorberes dypt ned i huden. Resultatet er en lysere og friskere hud med ungdommelig glød.

Green Peel Fresh Up er perfekt for deg som ønsker å friske opp hud som er utsatt for stress, men også deg med tidlige aldringstegn, siden Fresh Up forebygger tidlig aldring og tap av elastisitet i huden.

Ofte stilte spørsmål

Under finner du spørsmål vi ofte får om Green Peel-behandlinger.

Kan jeg ta Green Peel-behandling på sommeren?

Ja, men du bør unngå intensiv soling rett etter behandling med GreenPeel Classic, da den nye og friske huden som kommer frem er spesielt følsom for sollys.

Er GreenPeel-behandling smertefullt?

Det finnes tre behandlinger i Green Peel-serien: Fresh Up, Energy og Classiv. Disse har vi skrevet mer om over.

Alle tre behandlingene masseres inn i huden. Dette kan føre til trykk og prikking i huden, men er helt smertefritt. Urtemassasjen kan imidlertid oppleves som litt ubehagelig.

Med GreenPeel Classic kan massasjen oppleves som foryngende fordi massasjetrykket er sterkere og varer lenger.

Green Peel er en velværebehandling, men du vil garantert føle deg som et nytt menneske når behandlingen er komplett!

Er Green Peel en aggressiv behandling?

Nei. Selve behandlingen er ikke sterk og krever ikke engang hansker under behandlingen, selv om behandleren kan velge å bruke dette av hensyn til hygiene. Urtepeelingen er 100% naturlig og inneholder ikke kjemiske stoffer eller slipende partikler.

Flasser huden etter GreenPeel Classic?

Dette avhenger av den enkelte pasient og deres hud. Selv om huden ikke begynner å flasse vil urtene igangsette fornyelsesprosessen.

Må jeg være hjemme etter behandling med Green Peel Classic?

Det avhenger selvsagt av hver enkelt pasient. De fleste pasienter merker at huden flasser etter rundt tre dager, mens denne prosessen som regel er over etter dag 5-behandlingen. Derfor kan det være lurt å ta behandlingen på onsdag, slik at flassingen foregår i helgen og ikke midt i arbeidsuka.

Hva er forskjellen mellom Green Peel og fruktsyre eller microneedling?

Green Peel er basert på urter som har dokumentert effekt. Derfor er produktene trygge og kan brukes på de fleste hudtyper.

Fruktsyre-peeling er derimot en kjemisk peeling. Disse bør helst utføres i vintermånedene, slik at man unngår soleksponering. GreenPeel kan derimot brukes hele året.

Kjemisk peeling krever gjerne flere behandlinger før man oppnår ønsket resultat, mens Green Peel fungerer etter bare én behandling.

Microneedling har også blitt en populær metode for å stramme opp huden og fjerne arr, rynker og strekkmerker. Her stikkes det mikroskopiske hull i huden, slik at hudpleiemidlene trenger dypt ned og oppnår maksimal effekt. Dette er som regel mer ubehagelig enn GreenPeel, men kan ha en mer dramatisk effekt.

Får jeg tynnere og mer sensitiv hud av Green Peel?

Nei. Huden blir ung og frisk etter en komplett Green Peel-behandling. Den nye og friske huden krever selvsagt spesiell oppmerksomhet, men huden din vil bli sterkere, fastere og mer motstandsdyktig for hver behandling.

Stoffskiftet i huden, blodsirkulasjon og sammensetningen i huden forbedres. Alt dette gir mer oksygen og næring til huden, mens kollagenproduksjonen øker og avfallsstoffer fjernes.

Hvilken behandling er den rette for meg?

Green Peel Fresh Up er egnet for uønsket pigmentering, sliten og stresset hud, blek hud og for å gi mer glans og en friskere hud.

Green Peel Energy egner seg godt for aldersrelatert slitasje, urenheter, blek hud, arr og visse pigmenteringsplager.

GreenPeel Classic inneholder peeling og passer for hud med store porer, uren hud, arr, tidlig aldring og rynker, solskadet hud og visse typer hyperpigmentering i kombinasjon med Mela White-produkter.

Green Peel Classic har også vist seg å gi gode resultater på strekkmerker og slapp hud på kroppen.

Green Peel – erfaringer

Det er ikke uten grunn at Green Peel blir brukt av mange influensene og bloggere der ute. Både disse og skjønnhetsjournalister har lovpriset behandlingen for sine gode resultater.

En erfaring mange av disse har hatt med GreenPeel er en varmende og stikkende følelse i huden under og etter behandling med Classic-varianten. En journalist beskriver følelsen som “varm, stikkete og ubehagelig”, men påpeker at de raskt fikk nedkjølende maske for å gjøre opplevelsen mer behagelig.

Samtidig ble huden merkbart strammere og klarere.

– Fikk kommentarer av to venninner på at jeg hadde “så fin glød og jevn ren hud” skriver journalisten som testet behandlingen, før hun konkluderer:

– Hvis du ikke har spesielt sensitiv hud og har litt penger til overs en måned, anbefaler jeg GreenPeel på det varmeste.

Kunder beskriver opplevelsen som sviende og vond, men lovpriser resultatet:

– Etter fem dager er huden silkemyk og glatt, og det er kanskje den største forskjellen jeg ser. Babyhud er en god sammenligning. Porene er mindre og huden føles generelt sunnere og mer glødende, skriver hun.

Green Peel – før og etter

GreenPeel i Bergen

Er du på jakt etter ny, frisk og ungdommelig hud? Med peeling til ansiktet kan du virkelig fornye utseendet, og det hele er unnagjort på rundt en halvtime. På vår moderne og lyse klinikk i Bergen tilbyr vi Green Peel-behandling og våre hudeksperter svarer gjerne på spørsmål du har.

GreenPeel i Stavanger

Er du heller ute etter Green Peel i Stavanger har vi naturligvis også en klinikk for deg som tilbyr GreenPeel-behandlinger. Ikke nøl med å kontakte oss for en konsultasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *