Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Juicy couture buksene alle snakker om!

juicy couture

Husker du Juicy Couture-manien? Den gjør oss både nostalgiske og litt lattermilde. Det så jo ut som om vi gikk ut i pysjamas! På den tiden var dette nærmest et statussymbol – litt som en Hermès Birkin-veske – men mye billigere. Du kunne knapt nok plukke opp et kjendisblad uten å se en av de karakteristiske velourdraktene som prydet forsiden med sine godterifarger. Paris Hilton, Lindsay Lohan og Jennifer Lopez var nesten garantert iført Juicy Couture.

Men det var noe autentisk og sjarmerende over denne trenden også. Stjernene brukte de rett og slett fordi de var komfortable, og ikke fordi noen betalte de for å gå ut i de.

– Juicy var før stylistenes storhetstid. Nå er jenter stylet fra topp til tå bare for å gjøre et ærend. Jenter hadde på seg det de ville fordi de likte det. Og det var jo behagelig, sier Nicky Hilton Rothschild.

Hun og søsteren, Paris, var tidlig ute med Juicy Couture-bukser.

Juicy kosebukser

Selv om du husker lysende Juicy kosebukser som noe fra fortiden, er merket nå klart for et seriøst comeback. For ikke lenge siden kunngjorde merket at de relanserer nettbutikken i november, i anledning 25-årsjubileet for den ikoniske dressen. Foreløpig blir de lisensiert gjennom Authentic Brands Group, som også eier merker som Hervé Leger og Forever 21.

Enten du liker en rød Juicy-bukse en rosa eller en grønn, er fargene du finner garantert godt synlige i gatebildet om kort tid!

Til høsten og rundt jul skal Juicy samarbeide med NYC Alliance om en ny kolleksjon med treningsdresser, t-skjorter og jumpsuits, som blir å finne på Juicy Couture.com. De samarbeider dessuten også med Apparis om den første treningsdressen i kunstpels nærmere jul. Den så vi ikke komme!

Og relanseringen kommer definitivt til rett tid. Den nye trenden med hjemmekontor har kommet for å bli, og de fleste av oss har vel revurdert garderobene våre på et eller annet tidspunkt de siste årene. Nå er det avslappende klær som gjelder og en Juicy-bukse er rett og slett tidsriktig.

– Etter lockdowns og karantener har stilen vår blitt mer avslappet, sier Hilton.

Hun er forresten fortsatt fan av Juicy Couture-buksene.

– Vil du se stilig ut er det noe raffinert over en Juicy Couture-dress, legger hun til.

Om du har fulgt med i motebildet de siste årene, husker du kanskje da Vetements lanserte Juicy-dresser i 2016? Det tok bare et år før Rihanna ble observert gatelangs, selvsagt iført Juicy Couture.

Nylig satt Timothée Chalamet igang en storm på nettet da han dukket opp på coveret av GQ med en rosa Juicy-hettegenser og Kim Kardashian slapp nylig en egen velour-joggedress for Skims. Her fikk hun med seg selveste Paris Hilton på promobildene – utvilsomt som et nikk til nostalgiens glade dager for Juicy.

For stjerner som Kardashian og HIlton har kjærligheten for Juicy Couture aldri gått bort. Men de er langt fra de eneste. Her er noen andre stjerner som ikke får nok av denne stilen, inkludert kjendiser, stylister og eksperter på vintageklær. Alle digger at Juicy Couture er på vei tilbake.

juicy couture

Tiffany pollard – realitystjerne og ikon fra 2000-tallet

– Jeg elsker Juicy Couture! Før i tiden var det de beste og mest komfortable treningsdraktene. Jeg hadde en rosa og en himmelblå og jeg brukte de jammen meg opp. Jeg dynket meg også i Viva la Juicy-parfyme, sier stjerna til Vogue.

Nicky Hilton Rothschild – sosialelitens best kjente businesskvinne

– Jeg og Lara Shriftman gjorde PR for Juicy på 2000-tallet, så jeg og Paris fikk noen drakter. Vi ble forelsket i de og det ble uniformen vår. Det var kjærlighet ved første blikk. All moroa, alle de lyse fargene. Vi bodde i LA på den tiden og de hadde virkelig den avslappede California-girl-vibben over seg. En av de første tingene jeg hadde på meg var definitivt en treningsdress.

– Jeg husker også at jeg hadde på meg tubekjolene i frotté. Paris hadde på seg de mer lyse, tyggegummi-rosa draktene, mens jeg hadde på meg marineblå, jegergrønn og svart. Men definitivt med rhinestones. Jeg har noen av originalene. Merket sendte meg nylig en velurdress med navnet mitt i krystaller på baksiden i gammelengelsk skrift. Men da Paris og jeg ble ranet i Hollywood Hills på begynnelsen av 2000-tallet, stjal de mange av skattene våre, sier stjerna.

Naomi Smalls, dragstjerne

– Jeg har dessverre aldri eid en Juicy treningsdress – men jeg glemmer de aldri! Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid vært besatt av kvinnemote uten unnskyldninger. Karakterene jeg så opp til på TV, som Paris og Nicole i Mean Girls, og de populære jentene til Degrassi, var alle fans av Juicy Couture med glitrende bakender. Ikonisk. 2020 har dratt ønsket om å være komfortabel hele tiden til nye høyder. Med mye mer tid hjemme, er det bare fornuftig å ha på seg noe mykt og koselig.

Danny Pellegrino, Everything Iconic-podcaster og Y2K-ekspert

– Jeg gikk på videregående da Juicy Couture var på topp på begynnelsen av 2000-tallet, og jeg husker at alle tenåringsjenter og moren deres ville ha treningsdressen fordi den var så innebygd i populærkulturen på den tiden. Merket levde virkelig på samme tid som reality-TV, så ikke bare så vi klærne i filmer og serier, men også på realityprogrammer og gjennom tabloidkulturen. Tenåringer kunne se at favorittkjendisene deres ikke bare gikk i disse på tv: de hadde på seg Juicy Couture frivillig, mens de ble jaget av paparazzier eller filmet programmer som The Simple Life.

–  Jeg husker spesielt den olivengrønne dressen som Jessica Simpson hadde på seg på MTVs Newlyweds. Moren hennes, Tina, ble også ofte sett i genseren. Plutselig appellerte den på tvers av generasjoner, og du så Amy Poehlers Mean Girls-karakter, en mor som prøvde å passe inn med datterens venner, bruke den.

– Til og med Lisa Kudrows karakter i sesong 1 av HBOs The Comeback hadde et lite øyeblikk hvor hun har på seg en latterlig datert vindjakke, og hun spør kostymedesigneren om hun kan bruke Juice i stedet.

juicy couture bukse

Shy Smith, TikTok-stjerne og Y2K-stilentusiast

– For meg vil Juicy Couture-treningsdressen aldri miste sin It-faktor. Uansett hvem som prøver å lage en treningsdress, vil den aldri  klare å oppnå Juicy-følelsen. Jeg elsker hvor glamorøst det får meg til å føle meg. 2000-tallsmoten er min personlige stil, så Juicy girl-estetikken er noe som for alltid vil være relevant for meg.

– Å se favorittkjendisene mine som Paris Hilton, Britney Spears, Beyoncé og Kim Kardashian bruke Juicy Couture er det som fikk meg til å bruke det. Gjennom årene har Juicy blitt et luksuriøst og symbolsk merke og noe å være stolt av å eie, spesielt hvis den er original. Det er umiddelbart gjenkjennelig når du ser det.

– Jeg har en søt Juicy-samling. Jeg har en treningsdress, et par vesker og en parfyme. De fleste av plaggene mine er ikke prangende men jeg har en rosa fløyelsveske som ble gitt til meg, som uten tvil er min mest brukte. Jeg er en sertifisert Juicy-jente!

Juicy Couture kosedress

Med slike navn og stjerner bak et merke er det ingen tvil om at også norske jenter og kvinner blir å se i disse klassiske draktene i tiden som kommer. Og med hjemmekontor, mer avslappet stil og økt fokus på moteriktig komfort til alle anledninger, blir vi faktisk ikke overrasket om noen kjendiser dukker opp på den røde løperen, iført knæsj Juicy Couture-drakt med bling på baken. Kanskje du finner en Juicy Couture kosedress på salg snart? Vi håper det!

juicy couture

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *