fbpx

oM MEG

 Kosmetisk og Dermatologisk Sykepleier for Pusterom Hudpleie

Sara Aasen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier med spesialisering innen hud og injeksjonsbehandlinger. Hun har tatt sin videreutdanning ved Amabilis akademiet og blitt kurset av Dr. Devgan, Dr. Kay og Dr. Surek i New York i 2019.

Saras visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som Sara utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Det er viktig for henne å ha god tid sammen med pasientene, og det settes derfor av god tid til hver behandling. I tillegg tar hun seg alltid tid til å følge opp pasientene i etterkant, for å gå gjennom kundens opplevelse, tilfredshet og videre behandling.

Oppfølging foretas i klinikk eller over videosamtale. Sara tilbyr behandlinger innen filler, botox, mesoterapi og  belkyra. Målet med behandlingene er å gi pasientene en ny glød og selvtillit-boost. For Sara er det ekstremt viktig å holde seg oppdatert innen fagfeltet, og hun vil derfor stadig delta på nye kurs og seminarer. Hun har en dyp forståelse for kroppens anatomi, og er kurset i eventuelle komplikasjoner og behandling dersom noe uønsket skulle oppstå.

Kontakt

Tlf.: +47 976 23 414‬

Sosiale medier

Åpningstider

Man-ons: 10:00 – 15:30
Torsdag: 14:00 – 20:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 10-15:30
Søndag: Stengt

Adr.: Rådhusgata 39a, 4614 Kristiansand