PRIVATUNDERVISNING

i din klinikk
PRIVATUNDERVISNING

Kursoversikt

Ønsker du privatundervisning i din klinikk? Vår erfarne kursholder kommer gjerne til deg for å holde kurs innen Botox, fillers, Profhilo eller markedsføring. Vi tilpasser undervisningen til dine ønsker og behov. Dette avtales på forhånd.

Det å abreide med injeksjoner kan være skummelt for mange. Det å finne sin identitet og rolle i bransjen kan være vanskelig. Man intar en rolle som består av flere faktorer. Alt fra å behandle kunder/pasienter, selge produkter, følge opp eksisterende pasienter, være synlig på sosiale medier, tiltrekke seg nye kunder/pasienter og kanskje samtidig styre en bedrift med mye ansvar. Vi ønsker å hjelpe deg og vet at privatundervisning i din klinikk vil kunne gi bedriften din et stort løft, både i omsetning og trivsel.

Provatundervisning tilpasser hver enkeltes behov. Vi kan komme på dagsbesøk, eller over flere dager. Dette finner vi ut av sammen.

Å starte og drifte egen klinikk er hardt arbeid og nye utfordringer. Vi har selv vært gjennom prosessen og kjenner til de fleste oppturer og nedturer. Av og til kan det være godt å få andre øyner på driften og praksisen i din klinikk.

 

Innhold

  • Mangler
 

Praksis

  • Mangler
Læringsutbytte

Etter gjennomført kurs vil du som deltaker:

  • Mangler

Påmelding

Sted: Kristiansand, Sandnes & Bergen

Pris: 30 000,-

Vi tilbyr finansieringsløsninger. Les mer her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

✅ Hvorfor velge oss?

Du vil lære å behandle på en trygg måte, hvor kunden får et naturlig vakkert resultat. Vi har stort fokus på ærlighet, og vil lære deg hvordan du kan lykkes, både kommersielt og klinisk, gjennom egne erfaringer fra bransjen.

✅ Diplom

Etter endt kurs vil du motta en eksklusiv diplom som bekrefter gjennomført kurs, med beskrivelse av kompetanse, hos Velbehag Akademiet.

✅ Veien videre

Velbehag Akademiet er mer enn et kurs. Vi ønsker at du skal lykkes, og er derfor tilgjengelig for veiledning og oppfølging også etter endt studie. Vi tilbyr også egne ordninger for ytterligere videreutdanning, spesialisering og praksis i våre klinikker.

Velbehag Akademiet

Velbehag Akademiet er en del av Velbehag-konsernet som ble stiftet av Sara Aasen i 2021. Sara tok selv videreutdanning innen estetisk medisin før hun åpnet sin første klinikk i Kristiansand, etterfulgt av klinikker i Bergen og Sandnes. Nå ønsker hun å dele sine erfaringer bak suksessen slik at du kan lykkes gjennom et eksklusivt akademi fra Velbehag.

 

Målsetting

Velbehag ønsker å bidra til økt kvalitet blant behandlere innen estetisk medisin. Vi har selv startet fra scratch og vet hvilke utfordringer man møter på veien. Våre kurs er omfattende, både i forhold til behandling av kunder, men også oppbygging av egen klinikk.

 

Målgruppe

Våre kurs er for deg som ønsker å jobbe innen estetisk medisin, med injeksjoner og avanserte hudbehandlinger. Vi tilbyr både grunnkurs, avanserte kurs, private kurs og kurs i din klinikk. Våre grunnkurs og private kurs krever ingen erfaring eller tidligere utdanning innen injeksjoner. For å delta på våre avanserte kurs krever vi at du har tatt vårt 5 dagers grunnkurs i botox og fillers eller jobbet innen bransjen i minst 6 måneder.

Kosmetisk sykepleier, utdanning, lønn