Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Mad Hippie hudpleie – 5 anbefalinger

Mad Hippie er et rent skjønnhetsmerke som ble bygget på ideen om at naturlig hudpleie kan være like effektiv som tradisjonelle hudpleiemetoder.

Merket bruker en kombinasjon av organiske, naturlige ingredienser og trygge syntetiske ingredienser når de formulerer sine hudpleie- og sminkeprodukter. Samtidig brukes ingen giftige ingredienser og unødvendige tilsetningsstoffer.

Nedenfor skal vi se nærmere på merkevarens bestselgende produkter, hvordan de er sammensatt og nøkkelingredienser. Vi vil også dele Mad Hippie-anmeldelser, slik at du kan se hva ekte kunder virkelig synes om disse produktene.

Hva er de bestselgende Mad Hippie-produktene?

Mad Hippie har en rekke hudpleieprodukter å velge mellom, inkludert cleansere, renseoljer, kremer, serum, mists,, masker, øyekremer og mer. Hvis du står fast når du skal komme i gang med Mad Hippie, er det aldeles ikke dumt å prøve disse bestselgende hudpleieproduktene.

Mad Hippie Vitamin C Serum

Mad Hippie Vitamin C Serum Inneholder et stabilt vitamin C-derivat kalt natriumaskorbylfosfat. Vitamin C er en potent antioksidant, som bidrar til å forhindre aldringstegn, samtidig som den forbedrer hudens fasthet og lysner opp huden.

Ytterligere antioksidanter i formelen inkluderer ferulinsyre og vitamin E. Mad Hippie Vitamin C Serum er et prisvinnende serum og har blitt kalt «en mirakelarbeider» av Allure og «magi» av Marie Claire.

Mad Hippie Vitamin A Serum inkluderer et vitamin A-derivat kalt hydroxypinacolone retinoate (HPR), med de samme fordelene med retinol, bare uten irritasjon.

Mad Hippie Vitamin A Serum

HPR er et ester av all-trans retinsyre, og i motsetning til andre retinsyrederivater trenger den ikke omdannes til retinsyre for å fungere. Den binder seg derimot direkte til retinoidreseptorene i hudcellene.

HPR sies å dramatisk redusere forekomsten av rynker og misfarging, slik at du kan vise frem din ungdommelige og vakre hud. Støtteingredienser inkluderer natriumhyaluronat, havreglukan, aloe vera og mer.

Mad Hippie Exfoliating Serum

Nøkkelingrediensene i MadHippie Exfoliating Serum inkluderer to alfahydroksysyrer (AHA): glykolsyre og melkesyre.

AHA eksfolierer huden ved å forbedre nedbrytningen av døde hudceller og øke hastigheten på cellenes utskiftning, slik at du får jevnere, lysere hud og en jevnere hudtone.

Ytterligere nøkkelingredienser inkluderer natriumhyaluronat, Gigawhite, peptider, gojibær og hvit te.

Mad Hippie øyekrem

Inneholder tre peptidingredienser: Syn-Eye, Matrixyl Synthe ‘6 og Regu-Age. En høy konsentrasjon av niacinamid – amidformen av vitamin B3, som hjelper til med å reparere hudbarrieren – forbedrer fuktighetsbevaring, reduserer betennelse og korrigerer aldringstegn.

Som de fleste øyekremer inneholder Mad Hippie Eye Cream koffein. Koffein trekker sammen blodårene samtidig som det stimulerer blodstrømmen, noe som bidrar til å stramme opp huden, samtidig som det reduserer mengden blod som samler seg under øynene. Dette er en viktig årsak til at mange har mørke ringer under øynene.

Mad Hippie Ansiktskrem

Mad Hippie ansiktskrem er en antirynke-krem med to peptidingredienser: Matrixyl Synthe ‘6 og Syn-Tacks. Støttende nøkkelingredienser inkluderer aloe vera, niacinamid, grønn te, arganolje, kokosnøttolje, resveratrol og mer.

Flere kundeanmeldelser av MadHippie ansiktskrem uttaler at dette er en veldig lett men fuktighetsgivende ansiktskrem.

Mad Hippie Triple C nattkrem

Mad Hippie Triple C nattkrem har fått navnet sitt fra de tre forskjellige vitamin C-derivatene i denne formelen: tetrahexyldecylaskorbat, magnesiumaskorbylfosfat og askorbylglukosid.

Kremen inneholder 19 aktive ingredienser som sies å fungere sammen for å gi deg dramatisk lysere, sunnere og jevnere hud. Kommer i en glasskrukke med metallhette for å minimere avfall.

Man trenger ikke å bekymre seg for oksidasjon, fordi formene for vitamin C i denne kremen er fullstendig stabilisert.

Mad Hippie Antioksidant ansiktsolje

Konserveringsfri ansiktsolje for anti-aldring, som fukter og beskytter huden din. Ingrediensen det er mest av i dette produktet er arganolje, en ikke-komedogen olje som fukter og revitaliserer huden.

Støtteingredienser inkluderer hampfrøekstrakt, havtornbær, blåbærekstrakt, granatepleolje, camu camubær, bringebærfrøekstrakt og mer.

Mad Hippie Cleansing Oil

Ikke-komedogen olje som sies å myke opp og glatte ut huden, samtidig som den fjerner sminke og andre urenheter skånsomt.

I Cleansing Oil er det saflorolje du finner mest av. Når du bruker saflorolje (eller hvilken som helst olje) for å fjerne fet sminke og talg, bruker du det kjemiske prinsippet om at to stoffer med lignende kjemisk struktur kan oppløse hverandre.

Støtteingredienser inkluderer squalane, rosefruktolje, ingefærrotekstrakt, gresskarfrøolje og havrekjerneolje.

Hva er nøkkel ingrediensene i Mad Hippie Hudpleie?

Det som imponerer oss med Mad Hippie sine hudpleie produkter, er at de virkelig gjør en god jobb med å ta i bruk et bredt spekter av nyttige ingredienser i sammensetningen av produktene sine.

De bruker mange unike, plantebaserte ekstrakter og oljer, som konjacrot, multebærekstrakt, solbærfrøolje, acaiekstrakt, reishi-soppekstrakt og chlorellaekstrakt, bare for å nevne noen.

Mad Hippie bruker også mange velprøvde anti-aldringsingredienser i sine produkter, som vitamin A, C og E og peptider.

I tillegg fokuserer MadHippie på at det som ikke er i formuleringene deres, er like viktig som det som er i dem.

På grunn av dette er det en rekke ingredienser du aldri vil se på baksiden av etikettene deres. Disse inkluderer parabener, syntetisk duft, fargestoffer, petrokjemikalier, PEG-er, SLS og andre «ekle» tilsetningsstoffer.

Som vi nevnte ovenfor, brukes vitamin C-derivater i flere av merkets bestselgende produkter, inkludert Mad Hippie Vitamin C Serum og Mad Hippie Triple C Night Cream. Når de absorberes i huden omdannes alle disse derivatene til askorbinsyre.

Askorbinsyre er en potent antioksidant som nøytraliserer reaktive oksygenarter (ROS) – som superoksidionet og peroksidet.

Disse genereres når huden utsettes for UV-stråling. Dette er viktig fordi de skadelige effektene av ROS oppstår som direkte kjemiske endringer av cellulært DNA, cellemembranen og cellulære proteiner, inkludert kollagen.

Skadet kollagen viser seg som tegn på for tidlig aldring av huden, inkludert rynker, linjer og slapp hud. Siden askorbinsyre kan beskytte kollagen, kan Vitamin C Serum bidra til å forhindre tegn på aldring.

Mad Hippie Vitamin C Serum kan også være i stand til å redusere synligheten av eksisterende tegn på aldring, siden vitamin C fremmer ny kollagenproduksjon. Spesifikt fungerer askorbinsyre som en kofaktor for enzymer som er ansvarlige for å stabilisere og tverrbinde kollagenmolekylene.

Ifølge Indian Dermatology Online Journal har kliniske studier vist at lokal bruk av askorbinsyre øker kollagenproduksjonen i både ung og eldre menneskehud. Ved å øke mengden kollagen i huden, vil tegn på aldring reduseres og huden vil virke mer fast.

En siste fordel du kanskje vil oppleve med MadHippie Vitamin C Serum, er en lysere hudfarge med færre mørke flekker og en jevnere hudtone.

Dette er også takket være askorbinsyre, som hemmer melaninsyntesen. Melanin er et pigmentet som gir oss farge i huden, men for mye av dette pigmentet kan føre til uønskede mørke flekker som kalles hyperpigmentering.

Askorbinsyre reduserer melaninproduksjonen ved å hemme tyrosinase, et enzym som er nødvendig for melaninsyntese.

Hvor kan jeg kjøpe hudpleieprodukter fra Mad Hippie?

Mad Hippie sine hudpleieprodukter selges hos Velbehag Og hos andre tredjeparter. Produsenten advarer imidlertid om å alltid være forsiktig med å kjøpe produkter fra uautoriserte tredjeparter på nettet, da de har identifisert falske produkter.

Produsenten har også funnet utløpte, skadede og åpnede produkter for salg fra tredjeparter. På nettsiden til Mad Hippie kan du finne en oversikt over butikker som selger produktene i nærheten av deg.

Hva er retningslinjene for retur av produkter hos Mad Hippie?

Mad Hippie lar forbrukere prøve produktene risikofritt, takket være en veldig god returpolicy. Denne sier i klartekst: “»Vi er så sikre på at du vil elske Mad Hippie at hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd, kan du returnere dine kjøpte produkter, fulle eller tomme, innen 60 dager etter kjøp fra en autorisert selger så refunderer vi 100 % av pengene dine.»

Blir Mad Hippie testet på dyr?

Mad Hippie blir ikke testet på dyr. Dette gjelder både ferdige produkter og ingredienser. Selskapet har også forsikret seg om at ingen av deres leverandører eller tredjeparter utfører dyretesting.

Mad Hippie nekter også å selge sine produkter der dyretesting er lovpålagt før salg til mennesker.

Mad Hippie – Erfaring

Mad Hippie-anmeldelser på merkevarens nettsted er ekstremt positive. Nesten alle produkter får 4 eller 5 stjerner.

Positive anmeldelser for Mad Hippie Vitamin C Serum opplyser at dette serumet hjelper mot akne og arr etter akne, samtidig som det fremmer myk, glødende og fuktig hud. Andre Mad Hippie-anmeldelser sier at dette serumet gjør huden fastere og lysner opp huden.

For eksempel sier en anmeldelse: «Jeg er fullstendig IMPONERT av dette serumet. Dette er min første erfaring med et serum, så jeg var ikke helt sikker på hva jeg kunne forvente, men du verden… huden min har bokstavelig talt aldri sett bedre ut (jeg er 37). Jeg har en autoimmun sykdom, så å finne produkter fri for giftstoffer og kjemikalier er veldig viktig for meg. På bare 3 uker med dette serumet bleknet solflekkene og rosaceaen, og huden min ser lysere og strammere ut. Porene mine ser også mindre ut! Jeg vil for alltid være en bruker av dette!»

Det er ikke mange negative anmeldelser for Mad Hippie Vitamin C Serum, men de vi leste var fra kunder som opplevde reaksjoner fra å bruke dette serumet, for eksempel tørrhet eller akne. En Mad Hippie-anmeldelse sier for eksempel: «Jeg var veldig spent etter å ha lest så mange gode anmeldelser, men dessverre må jeg si at det bryter ut akne som aldri før etter en uke med påføring av serumet morgen og kveld.”

Vår konklusjon

Totalt sett tror vi at Mad Hippie sine hudpleieprodukter er et godt alternativ hvis du leter etter rene skjønnhetsprodukter som inneholder naturlig ingredienser.

Vi liker at Mad Hippie kombinerer organiske naturlige ingredienser med trygge syntetiske ingredienser som peptider i mange av produktene deres.

Fordeler

  • Dokumenterte ingredienser
  • Produktene inneholder ikke parabener, syntetisk duft, fargestoffer, petrokjemikalier, PEG, SLS
  • Lufttett, ugjennomsiktig emballasje beskytter delikate ingredienser
  • Merkevaren har forpliktet seg til å redusere deres karbonfotavtrykk og påvirkning på miljøet
  • $1 av hvert nettsalg doneres til bevaring av miljøet

Ulemper

  • Noen Mad Hippie-anmeldelser nevner kviser etter bruk av disse produktene

Hva er noen alternativer til Mad Hippie Hudpleie?

En av hovedingrediensene som brukes i produktene er vitamin C, som i Mad Hippie Vitamin C Serum og Triple C Night Cream.

Vitamin C er en utmerket ingrediens mot hyperpigmentering, men det er mange andre ingredienser som også kan bidra til å fjerne de irriterende mørke flekkene. Hvis du sliter med hyperpigmentering og ujevn hudtone, vil vi anbefale Formulysts Dark Spot Solutions.

Dark Spot Solutions er formulert med HyWhite – en alfa-linolensyre (ALA) som bidrar til å lysne opp mørke flekker og synlig forbedre jevnhet i hudfargen.

Dette serumet inneholder også en lett molekylær hyaluronsyre, som umiddelbart bidrar til å forbedre hudens fuktighet. Hvis du har prøvd et vitamin C-serum tidligere uten at du merket resultater, vil vi definitivt anbefale at du vurderer Formulyst Dark Spot Solutions.

Det er ingen grunn til å gå på akkord med kvaliteten når du skal velge hudpleieprodukter som er effektive og trygg.

Carrot & Stick har en litt røff tilnæring til hudpleie, og balanserer plantens kraft perfekt med banebrytende vitenskap. Ikke bare er Carrot & Stick bra for huden din, det er også bra for miljøet, ettersom formlene ikke inneholder skadelige kjemikalier som vanligvis finnes i hudpleieprodukter.

Kilder: 1. Indian Dermatol Online J. 2013 Apr-Jun; 4(2): 143–146.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *