Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Om meg

Kosmetisk og Dermatologisk Sykepleier for Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Helt siden jeg var liten har jeg likt å hjelpe mennesker rundt meg. Jeg elsker å møte nye mennesker i ulike faser av livet deres. Som sykepleier er det viktig for meg å være ærlig, åpen og omtenksom. Denne bloggen ble derfor til for å hjelpe deg som er usikker, forvirret eller overveldet av skjønnhetsindustrien. Det er mitt mål å hjelpe deg til å føle deg vakker og selvsikker, både på utsiden og innsiden. 

Men hvem er egentlig jeg? 
Mitt navn er Sara Aasen og jeg har en bachelor i sykepleie ved Universitetet i Agder. Under utdanningen gjorde jeg meg mange erfaringer innen tradisjonell sykepleie. Dette var en utrolig givende jobb, men jeg visste alltid at hud og skjønnhet var der ekspertisen min tilhørte. Jeg valgte derfor å gå videre innen kosmetisk og dermatologisk sykepleie. Veien hit har vært fylt av store lærdommer, dyktige lærere og mange gode erfaringer. Som jeg sier til kundene mine, i denne bransjen blir man aldri ferdig utlært. Er det noe jeg elsker med jobben min så er det alle mulighetene den gir, og muligheten til å kunne hjelpe andre. 

Visjonen min – hos meg er det viktig at du føler deg trygg og hørt. Målet med behandlingene jeg utfører er å fremme naturlige skjønnhetstrekk og skape et naturlig vakkert resultat. 

Hvorfor velge meg som din behandler?
Din trygghet er det som står øverst på mine prioriteringer. Derfor har jeg med meg en utrolig dyktig lege på laget, Dr. Nina Kile. Hun er alltid tilgjengelig, skulle det være behov for lege. For å kunn gi deg den beste behandlingen, prioriterer jeg alltid videreutdanning og videreutvikling. Jeg har kurs og masterclasser fra hele verden, deriblant Amabilis akademiet i Oslo, Dr. Devgan´s beauty metrics master class & injection training course i New York, kursing hos Dr.Truedsson, Dr.Key, Dr.Surek m.fl. 


Kosmetisk sykepleier, utdanning, lønn