Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Restylane® Skinbooster – alt du må vite om skjønnhetsbehandlingen

Huden vår er en av de viktigste aldersindikatorene, siden vi ofte forbinder glatt hud med ungdom. Dessverre kan tap av kollagen over tid føre til fine linjer og rynker, samt tap av volum og elastisitet som gjør at vi ser eldre ut enn vi føler oss.

Restylane Skinbooster er en revolusjonerende metode for å gi næring og fukt til huden, uten at det setter deg ut av spill i lengre tid. Restylane Skinbooster består av Restylane Vital og Vital Light-formuleringer.

En av de mest populære metodene for å behandle aldringstegn på moden hud er gjennom bruk av hyaluronsyre-injeksjoner. Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff i kroppen, som stimulerer til ny kollagenproduksjon.

Over tid produseres det mindre hyaluronsyre i kroppen vår, men syntetisk hyaluronsyre kan bidra til å sette fart på kollagenproduksjonen vår, i tillegg til å være både hydrerende og nærende for huden. Fillerbehandlinger med hyaluronsyre, som Restylane og Juvederm, brukes ofte for å korrigere volumtap, forbedre utseendet på ansiktsrynker og folder, og forbedre ansiktstrekk rundt kjevekant, hake og kinn.

Nylig utviklet Restylane en metode for å øke hydreringsnivået i huden gjennom hyaluronsyrebehandling, for å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Restylane Skinbooster® er en innovativ tilnærming til hudforyngelse, da den øker kollagen- og elastinproduksjonen for å hydrere huden og gi en ungdommelig glød.

Hvis du er frustrert over aldrende eller slapp og tørr hud, tilbyr vi en rekke hudbehandlinger som kan bidra til fastere og mer ungdommelig hud, inkludert Restylane, Botox og andre fillere.

Hva er Restylane Skinbooster?

Dette er to av de nyeste produktene i Galdermas Restylane-produktfamilie, og påføres via mikroinjeksjoner på huden for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og den generelle hudkvaliteten.

Restylane Skinbooster bruker banebrytende NASHA-teknologi (Non-Animal Stabilized Hyaluronic Acid) for å integreres naturlig i huden og forbedre hudteksturen, hudens elastisitet og glattheten til hudoverflaten hos pasienter med en rekke hudtyper, aldre og kjønn. Skinboosters er også et utmerket alternativ for pasienter som ønsker å redusere forekomsten av aknearr eller solskader på huden.

Det er trygt å bruke på den sensitive huden i ansiktet, halsen og nakken, så vel som på baksiden av hendene, og har vært et populært behandlingsalternativ for pasienter i Europa i over 15 år. I kliniske studier hadde pasientene 100 % tilfredshet, med pasienter som opplevde varig hydrering og optimale resultater i opptil seks måneder etter behandling.

Restylane skinbooster

Er Restylane Skinbooster en filler?

Du lurer kanskje på om Skinboosters er en filler? Restylane Skinbooster Vital- og Vital Light er laget av hyaluronsyre. I likhet med andre fyllstoffer basert på hyaluronsyre er formuleringen utviklet for å forbedre fuktighet og fylde i huden, i stedet for å produsere volum for å redusere forekomsten av fine linjer og folder. Restylane Skinbooster omfatter to hudpleieformuleringer med hyaluronsyre – Vital og Vital Light – som bruker en finpartiklet formulering slik at huden blir fuktet og tilført næring. 

Restylane Skinbooster Vital injiseres i den dype underhuden og er skreddersydd for å forbedre utseendet til moden hud, med fokus på hydrering, fylde og elastisitet. Ofte kan dette redusere forekomsten av aknearr, fine linjer og rynker ved å fylle huden og forbedre hudteksturen. Restylane Skinboosters Vital Light injiseres i mellomhuden og er best for behandling av yngre eller mer delikat hud, typisk hos pasienter i alderen 40 år og yngre. Vital Light  kan forbedre elastisitet, fuktighet og hudkvalitet, og gir en naturlig glød.

Hvordan fungerer Restylane Skinbooster?

Restylane Skinboosters er avhengige av at  hyaluronsyren er hydrofil, for å forbedre og gi næring til en rekke forskjellige behandlingsområder på kroppen. Hyaluronsyre er et unikt, naturlig forekommende stoff i kroppen, som både kan tiltrekke og støtte 1000 ganger sin egen vekt i vann. Når den kraftige hydreringen forsterkes under hudens overflate gir det langvarig hydrering og kollagenproduksjon – selve grunnlaget for sunn, glødende hud.

Hvordan bruker du Restylane Skinbooster?

Restylane Skinboosters påføres via mikroinjeksjon i huden, og kan påføres for å forbedre utseendet på kinnene, underansiktet, kjevelinjen og nakken, samt baksiden av hendene. Denne behandlingen bør alltid gis av en hudlege. Hos oss har våre behandlere og hudleger sertifisering, høy kompetanse og lang erfaring for å oppnå best mulig resultater, basert på dine individuelle behov og hud. 

For optimale resultater kan man gjerne ta flere behandlinger og behovet avhenger av tilstanden på din hud og dine ønsker. Restylane Skinbooster Vital-behandling involverer vanligvis tre injiserbare behandlinger med omtrent en måneds mellomrom, med vedlikeholdsbehandlinger hver sjette måned for å sikre langsiktig hudnæring. Restylane Skinboosters Vital Light-behandling krever vanligvis tre injiserbare behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, med vedlikeholdsbehandlinger hver 4.-6. måned for å opprettholde resultatene. 

Restylane Skinbooster injeksjonsteknikk

Restylane Skinboosters påføres via mikroinjeksjoner på behandlingsområdet, noe som betyr at det injiseres med en ultrafin nål. Restylane Skinboosters tilbys med lidokain, som gir en bedøvende effekt for å forhindre smerte under injeksjonsprosessen. I tillegg kan pasienter få påført en lokal bedøvelseskrem på behandlingsområdet før behandling for å forhindre potensielt ubehag. 

Restylane skinbooster

Kan jeg vaske ansiktet etter Skinboosters behandling?

Ettersom Skinboosters injiseres direkte i dermis, oppstår foryngelse under hudoverflaten. Dette betyr at pasienter kan gjenoppta normal aktivitet umiddelbart etter behandling. For å sikre et jevnt resultat anbefaler vi imidlertid at pasienter venter med å ta på eller rense ansiktet i minst fire timer etter behandling. 4-6 timer etter de første injeksjonene kan pasienter rense ansiktet med vann og eventuelt en skånsom cleanser. På behandlingsdagen er det også best å unngå sminke, hard trening, intens varme eller soleksponering, samt press på behandlingsområdene. Derfor kan det være lurt å ikke sove på siden den dagen. 

Restylane skinbooster – før og etter

Resultatene man kan oppnå med Restylane skinbooster snakker for seg selv. Bare se på noen av disse før- og etterbildene. 

Her kan dere sette inn egne før/etter-bilder

Restylane skinbooster: Pris

Her kan dere sette inn informasjon om pris. 

Restylane til lepper

Det er mange fordeler ved å velge Restylane filler til lepper, fremfor andre injeksjonsbehandlinger. Leppeforstørrelse ved hjelp av restylane gir naturlig vakre og store lepper, samtidig som det er trygt og ikke minst utført med et naturlig virkestoff. 

Som vi var inne på tidligere, ligner restylane på kroppens egenutviklede hyaluronsyre. Derfor inneholder ikke restylane til lepper noen giftstoffer eller uønskede tilsetningsstoffer. Det påvirker heller ikke evnen din til å bevege ansiktet og du beholder mimikken som før. 

Det er likevel viktig at du forstår hvordan restylane fungerer i lepper. Dette er nemlig ikke en permanent løsning for å løfte eller forstørre leppene. Dette har både fordeler og ulemper. Ulempen er selvsagt at du må gjenta behandlingene for å beholde resultatet, men den store fordelen er at du unngår permanente resultater du kanskje vil angre på senere. 

Restylane til lepper og som filler er brukt over 10 millioner ganger på verdensbasis. Fordi Restylane er ikke-animalsk, har det blitt spesielt populært. Dette har flere fordeler for deg – hovedaklig at risikoen for allergiske reaksjoner og sykdomsoverføring er langt lavere, men i tillegg er det selvfølgelig de etiske spørsmålene rundt det å bruke animalske fillere. 

Restylane kommer i en rekke forskjellige varianter, slik at vi kan tilpasse behandlingen til ditt ansikt og dine ønsker. Så om du alltid har drømt om flotte, store og fyldige lepper, men ikke ønsket å gå til det drastiske skrittet det er å utføre ansiktskirurgi, er Restylane både et trygt, kostnadseffektivt og veldokumentert alternativ som gir deg flotte resultater, uten at det går ut over mimikk og bevegeligheten i ansiktet ditt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *