Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Vippe extensions 101: Alt du trenger å vite før timen din

Hør her… Jeg er ikke stolt av det, men første gang jeg fikk vippe extension, glemte jeg å stille alle de viktige spørsmålene før avtalen. Jeg var bare så gira på flagrende vipper at jeg ikke gjorde de nødvendige undersøkelsene på forhånd.

Folk tror de får på seg vipper og vips så er de ferdige, men det krever faktisk vedlikehold etterpå.

Selv om det er sant at vippe extensions krever mindre vedlikehold enn  mascara eller falske øyevipper, er de fortsatt ikke noe man bare kan overse i etterkant av timen.

For å finne ut hvordan du forbereder deg før timen din, hva riktig etterpleie er, og alle andre viktige vippefakta er det bare å lese videre, så blir du bedre forberedt på alt det grunnleggende. Tro meg – du kommer til å være glad for at du gjorde det når de nye, lekre vippene er på plass. 

Hva er vippe extensions?

Vippe extensions er semipermanente vipper som er håndlimt oppå dine naturlige vipper. Disse limes på hvert individuelle hår, så dette gjør at de faktisk ser helt ekte ut og samtidig kan tilpasses den enkelte pasient.

Vippe extensions

Hvor lenge varer vippe extensions?

Hvis du faktisk tar vare på dem (mer om det senere), kan vippe extensions vare i seks til åtte uker før de faller av. Når de begynner å falle av kan du selvsagt gå tilbake for en ny time, for et aldri så lite påfyll. Så teknisk sett kan vippe extensions vare på ubestemt tid, men de krever altså vedlikehold. 

Blir de naturlige vippene ødelagt av vippe extensions?

Egentlig ikke, ut fra det vi vet. Det ikke mye som tyder på at vippe extensions påvirker din naturlige vippelengde eller helse på lang sikt. Det er imidlertid en bitteliten risiko for å utvikle traction alopecia, bedre kjent som flekkvis håravfall. 

Men ikke stress – dette er ikke vanlig dersom du velger en salong som har greie på sakene sine og bruker kvalitetsprodukter.

Skulle det likevel skje er det gjerne etter et år eller lenger med dårlig påføring og feil pleie. Derfor er det utrolig viktig at salongteknikeren følger alle rutiner og har høy kompetanse – hvis ikke kan resultatene over tid bli dårlige og i verste fall skade vippene dine. 

Hva er negativt med vippe extensions?

Vippe extensions er ikke farlig og bør ikke ha noen negative effekter, så lenge salongen du velger bruker de riktige metodene og materialene. 

Før du drar til timen din bør du spørre salongen om ingrediensene i vippelimet de bruker. Hvis de ikke kan svare på spørsmålet ditt er det bare å avbestille timen med en gang. Du vil ikke at uerfarne folk skal lime noe som helst på øyelokkene dine. Det samme gjelder om de sier at limet inneholder formaldehyd, som kan forårsake irritasjon, kløe, hovne øyelokk og svie. Det er bedre å betale litt mer for et besøk hos noen som vet hva de holder på med. 

Dersom limet er laget av butylcyanoakrylat og oktylcyanoakrylat, i stedet for formaldehyd, vet du at produktet sannsynligvis er av høy kvalitet. Dette er uansett  noe salongen skal ha greie på, så ikke nøl med å spørre. Enten du lurer eller ikke, er dette en fin måte å teste kunnskapen til salongen på. 

Vippe extensions: hva koster det?

Det avgjør selvsagt av hvor du bor, men hvis du vil ha vippe extensions i Oslo, Bergen, Kristiansand eller Stavanger får du alltid samme gode pris på høykvalitetsprodukter og behandlinger hos oss. 

Her kan dere sette prisliste. 

PS.Jo lenger du går mellom fill-ins og vedlikehold, jo flere vipper må du erstatte og jo mer vil det koste deg – og hvis du venter for lenge vil du kanskje trenge et helt nytt sett med vipper. Derfor kan jevnlig vedlikehold absolutt lønne seg. Dessuten sørger dette for at du bevarer de vakre vippene mye lenger! 

Hvordan vet du hvilken størrelse du skal velge på dine vippe extensions? 

Du vil kanskje ha vipper på Kardashian-nivå, men det betyr ikke at øynene dine kan håndtere dem. Hvilken type vipper du kan få avhenger av lengden og styrken til dine naturlige vipper. Å bruke vipper som er for lange eller for tykke for de naturlige vippene dine, kan faktisk forårsake skade i det lange løp, så du må sørge for at extensions ikke er for lange. 

Dette er noe en seriøs vippesalong selvsagt kan alt om, og de kan hjelpe deg til å velge både størrelse, type og utseende på dine vipper. 

Ser vippe extensions naturlig ut? 

Dette er noe mange lurer på. De ønsker seg selvsagt et naturlig resultat, helt uten bruk av mascara og plagsomme løsvipper. Enten du ønsker det vippe extensions som ser helt naturlige ut, eller vil ha et ekstra våkent og dramatisk blikk som virkelig skaper øyekontakt, er det først og fremst opp til deg. Vi har høy kompetanse på en rekke ulike teknikker for å gi deg et så naturlig resultat som du selv ønsker. 

Hva er forskjellen på klassiske og hybride lash extensions?

Når det kommer til tettheten, krøllen og lengden, bør du snakke med teknikeren som skal sette vippe extensions. En god vippetekniker kan komme med råd og anbefalinger basert på din ansiktsform, beinstruktur og de naturlige vippene dine.

Vanligvis betyr enkle eller klassiske vipper at det er én enkelt forlengelse festet til én enkelt, naturlig vipp. Hvis du vil ha mer volum, kan det påføres forlengelseshår, noe vi ofte kaller volumvipper. Med hybride vippe extensions kan disse to typene kombineres. 

Et godt tips er å be om bilder av utført arbeide, slik at du kan få se hvordan resultatene blir i virkeligheten. Dette kan også hjelpe deg med å avgjøre om du vil ha mer eller mindre volum, lengde, krøll og typen vipper du bør gå for.

Kan jeg bruke sminke når jeg skal ta vippe extensions?

Nei. Du må møte opp til timen din med ren hud og uten øyesminke. Det betyr absolutt ingen øyenskygge, eyeliner og/eller mascara. Alt på lokkene eller vippene dine kan påvirke hvordan extensionsene dine blir, så sørg definitivt for å vaske ansiktet på forhånd.

Hva kan du ikke gjøre med vippe extensions?

I disse dager avhenger det i stor grad av hvilken type produkter din salong bruker.  Før var det for eksempel helt krise hvis øyevippene ble våte (vi kan se for oss en del komiske situasjoner i dusjen her) men i dag finnes det limtyper som tåler vann etter bare 24 timer. Ikke glem å snakke med salongen din om dette, slik at du vet alt om hva du kan og ikke kan gjøre etter at vippene er festet. Selvsagt er det lurt å ikke dra i eller gni på vippene (du bør holde fingrene unna øynene uansett) men også oljer kan ødelegge limet. Visse typer serum kan også skape problemer, så unngå dette på vippene. Så lenge du holder vippekanten beskyttet, er øyekrem ok. 

Hvordan dusjer jeg med vippe extensions?

Som vi sa er det nok en del komiske situasjoner i dusjen der ute, spesielt like i etterkant. Du kan dusje,  men spør din salong om hvor lenge du bør vente etter påføringen. Noen limtyper bruker 12 timer på å herde, mens andre kan bruke et helt døgn. Det er superviktig at du er forsiktig med vippene dine og sørger for at de holder seg tørre i denne perioden. Du kan altså dusje etter å ha fått vippe extensions – men vær ekstremt forsiktig! 

klassisk vippe extensions

Kan jeg bruke mascara på vippe extensions?

Vi anbefaler det faktisk ikke. Når den skal av på slutten av dagen kan du faktisk ende opp med å løsne de. Mascara kan dessuten klumpe vippene dine sammen som gjør de vanskeligere å rengjøre. Du bør også unngå krembasert eyeliner, siden de ofte inneholder oljer eller voks som kan skade limet.

Hvordan vasker jeg ansiktet med vippe extensions?

Du tror kanskje at å vaske vippene dine vil få dem til å falle av raskere. La oss bare avkrefte den myten med en gang. Det er kjempeviktig at du vasker bort smuss og skitt som kan forårsake skader på vippe extensions, men du bør kun bruke spesielle såper som er beregnet på slik bruk. Visse produkter kan inneholde ingredienser som kan svekke limet og få dem til å falle av for tidlig. Og hvis du bruker øyesminke, bruk oljefrie pads og sveip forsiktig nedover – ikke frem og tilbake. Og uansett hva du gjør, unngå å gni eller dra i øynene.

Hvor ofte bør jeg børste vippe extensions?

Vippene kan bli sammenfiltret når du sover eller dusjer, så børst vippene forsiktig med en ren børste når du våkner, etter at du har dusjet og på slutten av dagen. Når vippene dine vokser ut over vippekanten kan det hende at børsten napper i vippene dine. I så fall bør du bare bruke spissen av børsten for å skille vippehårene. For å fjerne smuss fra øynene kan du bruke en myk øyenskyggebørste dyppet i vann. Dette er det perfekte verktøyet for å rense og friske opp vippene igjen. For å unngå unødvendig sammenfiltring, prøv å sove på ryggen eller siden (ikke magen) og bruk et silkeputetrekk, som har en tendens til å være skånsomme mot extensions.

Hvordan fjerne vippe extensions?

Forsiktig. Igjen – ingen trekking, napping eller gnissing. Husker du oljene som ødelegger limet vi nevnte tidligere i denne saken? Bruk det til din fordel for å fjerne vippe extensions. Det kan selvsagt være best å gjøre dette i en salong, men skal du gjøre det hjemme kan du bruke litt olje som inneholder E-vitamin eller lakserolje. Når det har fått trukket inn i limet over natten kan du vaske ansiktet om morgenen. Vips, så før vippe extensions falle av raskt og greit. 

volum vippe extensions

Vippe extensions i Oslo

Hvis du er ute etter vippe extensions i Oslo er det bare å ta turen innom vår salong. Vi prater gjerne med deg om både produktene vi bruker og ditt ansikt, for å finne de perfekte lash extensions i Oslo til ditt ansikt. 

Vippe extensions i Bergen

Vippe extensions i Bergen gjøres enkelt hos oss. Vi ønsker gjerne at du kommer innom og tar en prat med oss i salongen, der våre kvalifiserte og dyktige teknikere mer enn gjerne forteller deg mer om vippe extensions i Bergen. 

Vippe extensions i Kristiansand

Våre dyktige teknikere vet alt som er verdt å vite om vippe extensions i Kristiansand. Derfor er du selvfølgelig hjertelig velkommen til oss, så tar vi en prat om dine ønsker og behov. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *