Tilbud på Injeksjoner hos velbehagklinikk Diffusere: Før 999 kr – Nå 499 kr Les mitt nyeste innlegg Les Velbehag klinikk sitt nyeste innlegg

Sjekk ut månedens

hos velbehag klinikk

Mitt nyeste innlegg:

Hvor mye koster vippeløft og hva kan jeg forvente?

Har du noen gang drømt om å få lekre, lange vipper, uten å måtte legge på mascara?

I så fall er du absolutt ikke alene. I følge en artikkel fra 2018 i Business of Fashion har vippeløft offisielt overgått mascaraen i popularitet.

Hva er vippeløft?

Vippeløft er en helt naturlig, semi-permanent prosedyre som gir deg fyldigere, tykkere vipper, uten bruk av kjemikalier eller extensions. De naturlige vippene forsterkes fra roten, og gir dem et løftet, forlenget utseende.

Med vippebøy trenger du ikke å håndtere klumpete mascara eller irriterende falske vipper. I tillegg vil du våkne opp hver morgen med naturlig lange, tykke vipper.

Mange velger å få vippene farget i en mørkere farge for å øke effekten også. 

Ideelt sett bør prosedyren være rask og smertefri, og gi deg glamorøse vipper du kan være stolt av. 

vippeløft

Hvor lenge varer vippeløft?

Vippeløft er ikke permanent. Effektene forsvinner etter noe tid, og etter noen uker kan du igjen ha behov for mascara eller et nytt vippe løft. 

Normalt varer vippeløft i rundt 4 til 6 uker, men dette kan variere avhengig av vippene dine og hvilken type vippebøy du velger. Med riktig pleie kan du kanskje forlenge levetiden til vippe løftet til 6 uker.

Men ikke alle vippebøy er like.

Hvor lenge vippeløftet ditt varer er helt avhengig av hvor godt du forbereder og fullfører etterpleie og din naturlige vippevekstsyklus.

Lurer du på hvor lenge vippe løftet ditt vil vare? Det er noen få variabler som bidrar til levetiden til dine nylig løftede vipper.

 • Etterpleie rett etter vippeløftet
 • Etterpleie på lang sikt
 • Hvor raskt vippene dine vokser 
 • Hvilken type vippebøy du velger

Du kan oppleve at vippe løftet ditt ikke varer like lenge som for andre, selv om du tar vare på vippene dine. Dette kan ganske enkelt være på grunn av hvor raskt vippene dine vokser naturlig.

Etterpleie rett etter vippeløftet

Hva du gjør umiddelbart etter å ha fått en vippebøy kan ha stor innvirkning på hvor lenge behandlingen varer. Det kan ta opptil 48 timer før behandlingen setter seg, så det er viktig å følge pleieinstruksjonene fra salongen som utførte vippe løftet. 

Det er viktig å vente med å rense øynene eller bruke sminke i 48 timer for å la løftet sette seg. Du bør også be om en rensebørste for å holde området fritt for irriterende stoffer og støv.

Etterpleie på lang sikt

Etter at de første 48 timene har gått, er det fortsatt ting du kan gjøre for å sikre at vippeløftet ditt varer så lenge som mulig.

Du bør få gode instruksjoner fra salongen om hvordan du tar vare på vippebøyt i ukene fremover, men her er noen generelle retningslinjer:

 • Unngå vannfast mascara. Vanlig mascara er greit, i små mengder. 
 • Unngå å bruke oljer og oljete hudpleieprodukter rundt øyet.
 • Unngå øyemasker og vippekrøllere.
 • Vær oppmerksom på hvor ofte du gnir deg i øynene, og prøv å unngå det hvis mulig.

Typer vippeløft

Det finnes flere forskjellige typer vippeløft tilgjengelig på markedet. Med hver enkelt kan du forvente en litt annen holdbarhet.

Med et keratinvippebøy kan vippene dine vare i 6 uker eller mer. Med en lengde-volumløft-behandling (LVL) vil vippene dine gå tilbake til det normale etter bare 6 uker.

Yumi eller keratin-vippeløft

En Yumi vippeløft bruker en keratinbehandling. Keratin er et protein som forekommer naturlig i håret og neglene, og gir dem styrke og glatthet. 

Keratin-vippeløft krever påføring av en semi-permanent krølleløsning for å løfte vippen fra base til spiss. En silikonstav dekket av keratin brukes for å oppnå ønsket effekt. Vanligvis brukes denne i rundt 8 minutter. Deretter brukes et serum for å sette keratinet på plass.

Denne prosedyren kan ta rundt 45 til 60 minutter fra start til slutt.

Lengde-volumløft (LVL-vippeløft) og vippeløft med farge

LVL, eller lengde-volumløft,, krøller og gi volum til vippene fra hårsekkroten til tuppen.

Med denne behandlingen brukes ikke keratin. I stedet brukes en stav til å påføre en løftebalsam, en volumizer og deretter en fargetone. Denne prosedyren tar vanligvis omtrent 45 minutter.

Noen velger å kombinere en keratinbehandling med LVL.

Det kan bli ekstra fint å kombinere vippeløft med farge. Da får man en enda tydeligere effekt, fordi hårene kommer bedre til syne og står i kontrast til huden din. 

Vippeløft

Vippeløft hjemme

Noen selskaper selger sett til hjemmebruk, men de fleste fagfolk anbefaler at du besøker en salong.

Tross alt bør øynene dine være lukket gjennom hele prosedyren noe som er vanskelig å få til når man utfører behandlingen på seg selv. 

I tillegg risikerer du å skade vippene dine hvis du lar behandlingen sitte i for lenge. Derfor anbefaler vi ikke at man velger vippeløft kit til hjemmebruk. 

Hvordan forberede seg til vippeløft

Vippebøy er raske og smertefrie prosedyrer, så du trenger ikke å gjøre for mye for å forberede deg.

Her er noen tips: 

 • Finn en anerkjent salong
 • Gjør en lappetest før prosedyren.
 • Ikke bruk sminke på behandlingsdagen.
 • Fjern kontaktlinser for komfort før prosedyren, hvis du ønsker det.
 • Unngå å krølle vippene 24 timer før avtalen.
 • Unngå vannfast mascara i 48 timer før avtalen.

Det første du bør gjøre, er å finne en anerkjent og erfaren salong til å utføre vippeløftet. Les anmeldelser, spør venner og søk på nettet for å finne en salong du ønsker å bruke. 

Hva du kan forvente under prosedyren

Et vippeløft skal være helt smertefritt med minimalt ubehag.

Under prosedyren:

 • Behandleren vil skille vippene dine fra hverandre
 • Deretter påføres et serum eller annen behandling, fra roten mot spissen
 • Det kan også brukes volumizer og farge
 • Til slutt rengjør og børstes vippene dine

Alt du må gjøre, er å lukke øynene. 

Vippeløft – før og etter

Her kan dere legge inn før/etter-bilder

Etterpleie

For å sikre at vippebøy varer og stivner riktig, må du unngå å bli våt i 24 til 48 timer etter prosedyren.

Du bør også unngå å bruke for mange produkter på øynene etter vippeløftet, da dette kan redusere effekten raskere. 

Salongen kan også gi deg serum og balsam for å holde vippene fuktige og sunne frem til neste vippebøy. 

Bivirkninger av vippeløft

Selv om vippeløft vanligvis er risikofrie,  bør de alltid utføres av en profesjonell.

Hvis behandlingen blir stående på for lenge eller påføres feil, kan du ende opp med at vippene blir skadet. Med andre ord kan du bli sittende igjen med ujevne, skjøre vipper.

Derfor bør du unngå å bruke vippebøy hjemme og heller oppsøke en profesjonell salong. 

Vippeløft i Oslo

Hvis du har lyst på lange og godt synlige vipper uten å bruke mascara, kan får salong i Oslo gi deg det perfekte vippeutseendet med et vippebøy. Våre behandlere har høy kompetanse og lang erfaring med vippeløft i Oslo. 

Vippeløft Kristiansand

Vår salong i Kristiansand har lang erfaring med vippeløft og bruker kun de beste produktene for å gi deg et naturlig og langvarig resultat. Vi vet hvordan vi bringer frem det beste i dine vipper. Velkommen til oss. 

Vippeløft i Sandnes

Ute etter vippeløft i Sandnes? I vår salong får du vakre vipper ved hjelp av vippebøy, samtidig som resultatet ser naturlig ut og varer i flere uker. våre dyktige behandlere har lang erfaring med vippebøy. 

Vippeløft i Trondheim

Vippeløft i Trondheim har vi selvsagt også. I vår salong kan du få flotte og glamorøse vipper som varer i ukesvis, helt uten bruk av mascara eller plagsomme falske vipper. Alle våre behandlere er meget dyktige og har lang erfaring med vippeløft i Trondheim. 

Vippeløft – pris

Her kan dere legge prisinformasjon 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *